XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör papper Mache Människor


Det franska ordet för "tuggas papper" termen papier mache (mer känd som papper mache) innebär en crafting teknik där papper är fint strimlad i små bitar och blandas med pasta för att bilda skulpturer och andra skapelser. Få listig med gamla tidskrifter, tidningar och andra pappersprodukter för att skapa människor figuriner eller dockor med papier mache tekniken. Göra papper mache människor ur formar eller konstruera en med en trådram. Varje teknik har sitt eget utseende, så experimentera för att se vilken metod du gillar bäst.

Instruktioner

Create a wire frame. 1 Skapa en tråd ram. Böj och skär 10 gauge tråd i en pinne figurerar att likna en person. Göra cirkulär slinga och vrid den på en rak bit tråd för att bilda huvudet och kroppen. Vind annan bit vågrätt runt mitten av bålen för att skapa vapen. Wrap annan längd tråd i slutet av kroppsstycket att skapa ben. Böj slutet av de två ben bitar i rät vinkel för att bilda fötter.

Wrap the frame. 2 Linda ram. Använd tunn kartong och papper för att skapa en harmonisk och realistisk kroppsform. Linda kartong runt kroppen ståltråd och säkra med maskeringstejp. Använd papper för att bygga en rund huvudform lindmaskeringstejp runt papperet för att säkra. Upprepa processen med armarna och benen, att säkerställa att papper med maskeringstejp. Böj figuren i en pose efter smak.

Make the paper mache paste. 3 Gör pappers mache pasta. Häll 3 koppar vatten och en kopp mjöl i en kastrull. Rör hela tiden på medelvärme tills blandningen börjar koka. Låt blandningen sjuda i 5 minuter på svag värme tills det tjocknar till en pasta. Låt blandningen svalna.

Mix the paste into the pulp. 4 Blanda pastan i massan. Fyll en bunke med små trasiga bitar från gamla tidningar och tidskrifter. Fyll skålen med ljummet vatten tills alla bitar är helt täckta. Låt blandningen stå över natten för att absorbera vattnet. Sila bort överflödigt vatten och tillsätt pastan. Blanda massan och klistra genom att bilda en lerartad material.

Create your paper-mache figure. 5 Skapa din pappers mache siffra. Skulptera med händerna, med små portioner av massablandningen och bildar på tråden och pappers skulptur. Pressa massan runt armar och ben. Gips huvudet med fingrarna för att skapa en näsa, mun och öra former. Täck trådram ordentligt.

Let the figurine dry. 6 Låt statyett torka. Vänta i 24 timmar för att låta massan torka på figuren. Använd medel grit sandpapper för att jämna ojämnheter i pappers mache. Måla kläder och ansiktsdrag i figuren med akrylfärg.

Blend the pulp into a smooth paste. 1 Blanda massan till en slät pasta. Blanda hemlagad pasta och massablandning tillsammans i en bunke. Häll blandningen i en mixer och process för att skapa en fin massa.

Fill your mould. 2 Fyll mögel. Scoop 1 tsk papper mache i en metall eller plast mögel. Tryck på massan in på detaljer i figuren för att undvika luftfickor. Fortsätt att fylla varje halva av formen med massan till fälgen. Arbeta snabbt för att förhindra att massan från att innan du har tryckt formerna tillsammans. Rada upp båda halvorna av formen och tryck ihop dem. Täta med mögel clips eller gummiband och låt massan torka i formen under 48 timmar.

Remove the mould. 3 Ta bort mögel. Använd smörkniv för att försiktigt dra den formade räkna ut ur formen. Arbeta försiktigt för att undvika att skada figuren. Vrid formen lätt att frigöra formen av figuren.

Trim away the excess paper with scissors around the moulded figurine. 4 Klipp bort överflödigt papper med en sax runt gjutna statyett. Måla papper mache personen med akrylfärg.