XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör Slime i Glow Sticks


Glow sticks är inte bara för Halloween partier och ravepartyn. De är också ett roligt hemma vetenskap projekt du kan göra med några leveranser som är billiga och lätta att få. Slem inuti glöd pinnar görs med zinksulfid pulver som du kan beställa på nätet. Det är säkert för barn att hantera och lätt att städa upp. Du kan lägga den i alla typer av glas eller klara behållare och ladda upp under starka lampor.

Instruktioner

1 Köp zinksulfid pulver på nätet på en skola leverans butik som säljer saker för vetenskap projekt som Konstruktiva Playthings eller en butik som specialiserat sig bara i glöd pulver som Glow Inc. (se Resurser). Glöden pulver kommer i massor av roliga färger, men du måste se till att du får en som är kompatibel med vattenbaserade medier.

2 Hitta en genomskinlig behållare för att hysa din glöd slem. Du kan göra en traditionell glöd pinne med hjälp av en glasbägare, eller du kan bli mer kreativa och sätta din glöd slem i en runda glas julgran prydnad eller en tom, tydlig parfymflaska . Ju mer transparenta behållaren är, desto lättare blir det att se din glödande slem.

3 Sätt dina gummihandskar på. Glöden slem är inte farligt, men det kan ge fläckar på händer och kläder. Om du får glöd slem på dig, försök att tvätta bort det med vanlig tvål och vatten.

4 Placera en liten sked av din glöd pulver i glasbehållare. Att glöd slem är inte en exakt vetenskap och pulvret kommer att lysa med eller utan olja, så använd så mycket som du vill. Oljan kommer bara att göra slem trögflytande och något späda glöd om du använder en hel del.

5 Häll olja långsamt i pulvret under omrörning med sked. Sluta när slem är färg och konsistens du vill. Håll slem i ett starkt ljus eller i solljus under några minuter, sedan ta det i mörker och njuta av dess lyster.