XXXXX.com  Home
importcarsite.com  HuvudsidaMed tillkomsten av e-post, sms och sociala nätverk, har konsten att brevskrivandet gått ur modet. De traditionella viktorianska vax tätningar som ofta åtföljer dessa brev har också försvann snabbt. Men vissa hantverkare njuta av konsten att skapa hemlagad viktorianska tätningar och tätnings vax för att pryda klippböcker, kvalitets inbjudningar och även gammaldags brev.

Instruktioner

The Victorian Seal

1 Förbered gips i botten av en liten pappersmugg. Fyll koppen ungefär en fjärdedel fullt med gips och vänta på att ställa in. När gips sätter ta bort den genom att slita isär koppen.

2 Etch önskad tätning i gips med hjälp av lera carving verktyg. Gör designen precis som du vill att det ska visas på vaxet. Vanligtvis dessa mönster är inte större än en fjärdedel. Släta designen med ljus sandpapper. Säkerställa alla damm avlägsnas från gips.

3 Samla en handfull ledde pellets och häll dem i plåtburk. Dessa pellets kan köpas på utomhus leverans butiker. Hetta upp en plåtburk på spisen förrän ledningen har smält. Se till att kaminen är antingen utomhus, i närheten av många öppna fönster eller kontrolleras av en kraftig fläkt för ordentlig ventilation. Värm inte ledningen till över 316 grader Celsius, eftersom detta kan frigöra stora mängder av rök. Värm ledningen bara tills den smälter och blir hanterbar.

4 Ta burken ur kaminen med metalltång och häll ledningen i gipsformen. Fylla formen, men tillåter inte ledningen för att köra över sidorna på formen.

5 Vänta ledningen svalna över natten. Låt svalna och ta bort ledningen från gips konstruktion. Resultatet bör bli en metall lindring av gips konstruktion.

6 Rengör kanterna av mönstret med en handhållen Dremel slipverktyg eller en fin metall fil. När du är klar slipning kommer du att ha den viktorianska tätning.

Den lacket

1 Konstruera en dubbel panna genom kokande vatten i en kastrull på spisen. Placera en plåtburk säkert i vattnet. Du kanske vill placera burken på en metall sil så att den sitter i kokande vatten, men inte på botten av den stora krukan.

2 Smält svart harts, elfenben svart pigment och bivax i burken. Rör om för att tillåta att de råvaror att blanda. Svart harts kommer i pulverform och kan behöva framställas enligt förpackningen innan den blandas med pigmentet och bivax. Alla dessa leveranser är tillgängliga via högkvalitativa hantverk leverantörer.

3 Häll blandningen på en glasskiva efter att den har smält. När cool nog att hantera, rulla vaxet blandningen i långa pinnar. Om så önskas, kan de pinnar rullas med ljusvekar placerade längs mitten.

4 Skär pinnar till en hanterbar längd med en kökskniv och låt helt cool. Låt svalna, linda stavarna i vaxat papper och förvara med den viktorianska tätning.

5 Ljus centrum sugas på vaxet rulle eller smälta en del av vaxet med hjälp av en tändare. Låt fyra eller fem stora droppar att landa på pappret. Tryck på tätningen i den varma vaxet snabbt, eftersom vaxet kommer snart in. Ta bort förseglingen och låta vaxet att sitta tills helt cool.