XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man har en känslomässig relation med en man


Medan de fysiska sidorna av en romantisk relation kan säkert vara trevlig, vad de flesta i slutändan efter en långvarig känslomässig kontakt med en annan person. Om du söker en anslutning av själar, sätta en samlad insats i att bilda en känslomässig relation med en man är sannolikt det bästa tillvägagångssättet. När du skapar denna känslomässiga union inte säkert presentera några risker, uppleva en rik och kärleksfull relation är helt enkelt inte möjligt utan att dina känslor, åtminstone delvis, på linjen.

Instruktioner

1

Uttrycka dina känslor. Många kvinnor är ovilliga att berätta för sina män hur de verkligen känner, orolig för att dessa skärmar av känslor kommer att vara stötande för sina män. Även om det kan vara svårt att öppna upp, att göra det är viktigt om du vill ha en riktig känslomässig kontakt. Din kille kan inte ansluta med dig om han inte vet vad du känner. Inte skräda orden, utan istället vara tydlig och rakt på sak när uttrycka dina känslor för att hjälpa din kille kontakt med dig.

2

Dela dina drömmar. Många är tveksamma till att berätta för andra sina drömmar, eftersom de är oroliga för att andra inte förstår sina förhoppningar och önskningar. Om du verkligen vill ha en förbindelse med din kille, måste du öppna upp till honom om vad du vill i livet, och uppmuntra honom att göra detsamma.

3

Vara känslomässigt lyhörd för honom. Utveckla förmågan att läsa dina partners känslor. Läs hans upprörd ansikte och upptäcka hur han ser ut när han är glada. När du ser de första tecknen på dessa känslor, svara på honom och bad honom orsaken till hans känslomässiga problem eller lycka. När din kille ser att du kan läsa honom som en bok, kommer han sannolikt att känna sig mer känslomässigt ansluten till dig.

4

Skapa ett partnerskap. Förbered dig på att möta världen som en duo genom att bilda ett partnerskap med killen som du har åtagit sig. För att göra detta, gå med honom upplever känslor, både glädje och sorg. Till exempel, om han får en befordran, dela sin jubel. Omvänt, om han förlorar sitt jobb, dela sin upprörd.

5

Utveckla förmågan att vara bekväm med tyst tid tillsammans. När du verkligen känslomässigt anslutna till en människa, kan du vara med honom utan att behöva konversera. Gör det bekvämt för dig spendera denna tysta tid med din kille, vilket gör att känslor du känner för varandra för att vara det som förbinder dig.