XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man installerar en VVS luckan i Gips


Du kanske inte tycker om att komma åt VVS bakom en dusch eller ett badkar tills ett problem uppstår. I många fall behöver du inte riva ut en fixtur för att nå rören. När vattenledningar och avlopp körs genom en innervägg, kan du komma åt VVS från rummet på andra sidan väggen. Tillverkade dörrar är tillgängliga från lumberyards och gör-det-själv-centers, och du kan installera en mellan reglarna på gips.

Instruktioner

1 Leta upp reglarna i väggen som innehåller VVS med en regeldetektor eller genom att trycka på knogarna över muren och lyssna efter en "solid" ljudet. Standard dubbar är 16 inches isär.

2 Använd mätningar som tillhandahålls av åtkomstdörrtillverkare för att rita en snittlinje på väggen. Vissa dörrar har en mall som du kan placera på din vägg för exakt kapning.

3 Klipp ut krävs gips med en mattkniv. Betyg skärlinjen med kniven ungefär halvvägs igenom gips och sedan på försiktigt i mitten med en hammare för att bryta panelen längs den perforerade linjen.

4 städa upp kanten av den skurna gips med skalpell, om det behövs. Du bör ha en halv jämn kant, men det behöver inte vara perfekt eftersom luckan trim kommer att täcka det.

5 Placera tillgång dörrkarmen i hålet och vik de stabiliserande klipp ut för att hålla dörren på plats. Dessa är lätta dörrar, som hålls på plats av en serie långa klipp som sträcker sig bakom gipsskiva för att stabilisera dörren.

6 Justera ramen för nivå, med hjälp av en snickare nivå för att avgöra om den övre kanten är horisontell. Du kan manövrera ram något.

7 caulk ramen på plats, i enlighet med tillverkarens instruktioner. Inte alla ramar kräver fogar.

8 Fäst dörr tillgång till ramen och stäng den tills du behöver för att nå VVS.