XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man installerar Justerbara Hyllor


Fast hyllor endast fungerar bra så länge du håller rätt stora föremål på hyllan. När du vill spara en lång bok eller en rolig figur, är din fasta hyllor värdelös. För tillfällen då du vill lagra eller nuvarande udda formade objekt, använder justerbara hyllor istället. Flyttbara hyllplan kan du flytta varje hylla uppåt eller nedåt utan att helt rekonstruera enheten. När den justerbara hyllor är installerat, behöver du inte oroa dig för storleken på dina böcker och samlarföremål.

Instruktioner

1 Kör en regeldetektor över väggen för att lokalisera två parallella reglar. Markera platsen för varje tapp med en blyertspenna. Avståndet mellan de två tapparna måste vara mindre än längden av de justerbara hyllor.

2 Håll den justerbara hyllan standarden från satsen mot väggen där den första tappen är belägen. Skruva en 3-tums väggskivor skruv i hålet på toppen av standarden på den högsta höjd du vill hyllorna som ska installeras. Använda en borrmaskin för enkel installation av skruvar. Håll en snickare nivå utmed den vertikala längden av standarden. Med standardnivån, borra en annan skruv i hålet i botten av standarden.

3 Håll andra hyllan standard mot väggen längs den andra väggregel. Rikta in snickare nivå över toppen av de två standarderna för att hitta den exakta höjden av den andra standarden. När korrekt justerade, borra ett 3-tums väggskivor skruv i hålet på toppen av standarden. Med standarden planat vertikalt, borra en annan skruv i botten hålet av standarden.

4 Sätt i en hylla fäste i det övre fästet hål i varje hylla standard. Placera en hylla ovanpå konsolerna. Mät de objekt som du vill placera på nästa hylla under den du just installerat, med ett måttband. Sätt konsoler nedanför hyllan på en höjd som kan tillgodose dessa objekt.

5 Lägg hyllkonsoler och hyllor till justerbar hylla. När du är klar, fylla upp hyllor med dina favoritobjekt.