XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man installerar trappa Molding


Trimma ut din trappa med gjutning är ett sätt du kan klä upp utseendet på ditt hem. Men om du har försökt detta projekt snabbt insåg du hur frustrerande det kan skära geringsvinklar för gjutning. Resten säker på att du inte behöver behärska komplex geometri färdigheter för att mäta och minska trappan gjutning. Utnyttja skrot bitar av gjutning för att beräkna din skurna vinklar.

Instruktioner

1 Placera en skrot bit gjutning på plan svalen. Spåra en linje längs toppen av formstycket med en penna så att den sträcker sig åtminstone 3 inches senaste där den plana delen av landningen ändarna.

2 Placera skrot bit gjutning på den vinklade delen av trappan löpare. Den övre delen av formnings bör skär linjen du ritade i föregående steg. Spåra en ny rad längs toppen av formstycket.

3 Dra en linje från skärningspunkterna för de två linjerna ner till där den platta svalen möter den vinklade delen av trappan löpare.

4 Placera en skrot bit gjutning på plan svalen. Ta kanten upp till där blyertslinjer skär. Markera platsen för där den platta svalen och den vinklade delen av trappan löpare möts på botten av formstycket. Rita en rak linje mellan dessa två punkter. Detta kommer att vara din snittlinje.

5 Upprepa steg 4 för att hitta den andra vinkeln, med hjälp av en annan bit av skrot gjutning.

6 Skär varje bit av gjutning längs linjen i geringssåg. Sätt dem på plats och se till att vinkeln är korrekt.

7 Placera varje skrot bit gjutning på en vanlig längd bit gjutning och överföra vinklar. Skär den nya form på ritsning.

8 Placera listen på plats längs trappan och spik i varje bult med spikpistol. Använd en regeldetektor att hitta platsen för reglarna bakom gips.