XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man kan beräkna hur mycket som behövs för en handpenning på ett hus


Du har just förband knop, och nu är du redo att gå in i ditt drömhem. Du vill veta hur mycket av en insättning du måste lägga ner på ditt hem så att du har råd med betalningarna i framtiden. Korrekt planering för din framtida ekonomi bidrar till att minska stress. En riktig handpenning kommer att minska ytterligare kostnader förknippade med att köpa ett hus.

Instruktioner

Shop around for a house in a price range you are comfortable in purchasing. 1 leta efter ett hus i en prisklass du är bekväm i inköp. Kom ihåg att det finns många andra kostnader i samband med att köpa ett hus än bara inköpspriset. Till exempel, ett par hittar ett hus för £ 91.000 och uppskattar andra kostnader, såsom avslutande kostnader, att vara £ 3250. Därför är den totala bostadspriserna £ 94.250.

Consult with your Realtor, accountant or anyone else who knowledgeable in house payments to determine a good down payment. 2 Rådgör med din fastighetsmäklare, revisor eller någon annan som kunnig i hus betalningar för att bestämma en bra handpenning. Normalt bör en husägare skjuta till en 20 procent handpenning. En handpenning av denna storlek ger dig mer eget kapital i hemmet omedelbart, och lägre livstids räntekostnader, eftersom du betalar av en mindre lån. Långivare kräver i allmänhet en 20 procent handpenning; de får dock acceptera 3 procent till 5 procent om du bär privata försäkringar för hypotekslån - en annan kostnad som du kan undvika med större handpenning.

Multiply the total price of the house by the recommended down payment. 3 Multiplicera den totala kostnaden för huset vid rekommenderade handpenning. I vårt exempel, £ 94.250 x 20 procent = £ 18.850 för handpenningen på parets drömhus.