XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man kan bli av gamla bilar säkert & lagligt


En gammal bil i trädgården eller uppfart är en skamfläck. Ta bort bilen från privat egendom hjälper till att hålla egendomen ser snyggt. Ägare undrar ofta hur man kan bli av en bil utan att illegalt göra sig av med det genom att förkasta det någonstans i skogen eller på övergiven egendom. Lagligt att bli av med en gammal bil håller ägare från att bli böter eller kastas i fängelse för olaglig dumpning.

Instruktioner

Examine your vehicle to see what is its model and year. 1 Undersök bilen för att se vad som är dess modell och år. Vrid nyckeln i tändningslåset och se om bilen startar. Om bilen startar och går bra, kan du donera den till välgörenhet som ett kloster, vårdhem eller barnhem.

Research the value of your old car with the Kelley Blue Book. 2 Forskning värdet på din gamla bil med Kelley Blue Book. Det kommer att hjälpa dig att avgöra vad bilen är värd, och hur mycket du kan be om det om du väljer att sälja.

Sell parts from the car by placing an add on Craigslist. 3 Sälja delar från bilen genom att placera ett tillägg på Craigslist. Skapa en annons genom att klicka på "skapa en post" länken, välj det område du skickar meddelanden i, som är "Till salu" och välj "bilar och lastbilar - av ägaren" och skriv in en annons för bildelar.

Sell your old car to a junk car dealer and receive money when the dealer comes and tows the car away. 4 Sälj din gamla bil till en skräp bilhandlare och ta emot pengar när dealern kommer och bogserar bort bilen. Skräp bilhandlare köper ofta bilar vikt att använda som skrot eller för bildelar.