XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man kan bli av öronskabb på hundar med hushålls Material


Öronskabb är besvärande små parasiter som kan överleva väl under olika förhållanden. De gillar särskilt mörka, fuktiga miljön i hörselgången. Hundar kan bli infekterad med kvalster, vanligtvis som ett resultat av kontakt med ett djur som har ett angrepp. Öronskabb är mikroskopiska och går ofta oupptäckt innan symptomen uppträder. Att minska obehag och behandla öronskabb med enkla hushållsmaterial kan ofta åstadkommas i några få steg.

Instruktioner

Shampoo your dog frequently. 1 Shampoo din hund ofta. Detta bidrar till att minska spridningen av öronskabb och kan lindra många obehagliga symptom. Detta steg är särskilt viktigt att ta bort fet uppbyggnad som kan resultera från många av de hemmagjorda lösningar. Se till att inte få vatten direkt in i hörselgången, och att PET torkas av helt efteråt.

Cleanse the ear with a white vinegar solution. 2 Rengör örat med en vit vinäger lösning. Lösningen bör göras med hjälp av en-del ättika och 2-delar vatten. Använd en liten pipett för att administrera några droppar i kanalen, och applicera lösningen på en bomullstuss att använda på den yttre delen av örat. Surheten hos denna lösning hjälper till att rengöra smuts och skräp från örat, och kan döda kvalster. Dock bör denna lösning inte ges till djur med allvarliga hudirritationer eller öppna sår eftersom det kan orsaka obehag.

Administer a corn oil solution to the ears. 3 Administrera en majsolja lösning på öronen. Mineralolja, tea tree olja, söt olja eller malört olja kan också användas. Olivolja eller mandelolja blandas med 400 internationella enheter av vitamin E är ännu ett populärt alternativ. Dessa olje åtgärder kväva och dränka kvalster, liksom lugna irriterade öron. Fördela en eller två dropp fulla i varje hörselgången och sedan massera väl in i örat. Med en bomullstuss eller en pappershandduk, försiktigt rengöra den yttre delen av örat och avlägsna överskott. Detta bör upprepas en till tre gånger om dagen i tre till fem dagar. Låt öron vila i tio dagar och upprepa vid behov.

Apply Yellow Dock Root extract to ears. 4 Applicera Gul Dock rotextrakt till öron. För att bereda lösningen, blanda en tesked av gul docka ört med en pint kokande vatten. Ta bort från värmen och låt det stå i 30 minuter. När lösningen har svalnat, stam blandningen och administrera till öronen genom att följa samma förfarande som används för åtgärder olje. Denna åtgärd hindrar ungar från att växa, men kan ta längre tid att träda i kraft.