XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man kan bli av rodnad på kinderna från Acne


Akne fläckar visas på grund av olja och smuts samlas i porerna i huden, vilket leder till bakterieinfektioner. Rodnad på kinderna som sker från acne beror på svullnad och inflammation i porerna. Det finns många lösningar som kan användas för att minska rodnad på kinderna av akne, inklusive gnugga ögondroppar och tandkräm på de drabbade områdena. Minska svullnad och inflammation rensar rodnad från kinderna.

Instruktioner

1 Applicera tandkräm gel på de drabbade områdena i huden. Tandkrämen torkar ut akne över natten, vilket minskar rodnad. Du bör se en förbättring i din hy på morgonen.

2 Ta några isbitar och slå in dem i en ren handduk eller trasa. Placera isbitarna över de drabbade områdena under omkring 10 minuter. Du kan också lägga isbitar på de drabbade områdena i några minuter innan du använder smink för att minska inflammationen.

3 Applicera ögondroppar på de drabbade områdena. Se till att ögondropparna är gjorda speciellt för att minska rodnad i ögonen. Ögondroppar innehåller tetrahydrozolinhydroklorid som kommer att läka rodnad i huden.

4 krossa en aspirin piller och blanda det med varmt vatten för att göra en ansikts pasta. Dab pastan på rodnad på kinderna och lämna den på ett par minuter innan du sköljer noggrant. Aspirin är en anti-inflammatoriskt läkemedel och kommer att minska rodnad och svullnad.