XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man kan inreda med takbjälkar


Hem som har takbjälkar sträcker sig från timmerstugor i skogen till stora egendomar i posh privata grupper. Vissa bostäder har takbjälkar dekorativt syfte enbart medan andra hem med dem för stabilitet och stöd. Dekorera ett rum med takbjälkar på ett sätt som framhäver eller kamouflerar dem. Balkar kan bli en intrikat del av din inredning, accentuera din inredning eller blekna i bakgrunden beroende på hur du dekorera ditt utrymme.

Instruktioner

1 måla taket, balkar eller väggar, beroende på inredningen stil du vill. Färga balkar med en mörk, rik trä färg om du vill fästa uppmärksamheten på de takbjälkarna eftersom rummet är stort, eller du vill ha en elegant utseende. För en rustik inredning, lämnar balkarna obehandlat eller färga dem att se ut som trä av ditt val. Måla taket och balkar samma färg om du vill att de ska blekna i bakgrunden.

2 Möblera rummet med eklektisk eller intressanta möbler att undvika att dra ögonen till balkarna, om du vill dölja dem. Använd möbler som innehåller samma toner och trä som balkarna för att komplettera de balkar om du vill fokusera på balkarna.

3 Välj gardiner och en matta som kompletterar rummets inredning. Till exempel, skulle enkla gardiner och en enkel matta inte dra uppmärksamheten bort från balkarna. En utsmyckad matta och utarbeta gardiner kommer att kräva uppmärksamhet och hålla ögonen fokuserade nedåt om du inte vill ha någon uppmärksamhet på balkarna.

4 Accessorize rummet med några kompletterande objekt att rikta uppmärksamheten uppåt. Till exempel kommer en stor spegel inramad i samma träslag som balkarna återspeglar bilderna i rummet, inklusive taket. Hang flytande hyllor i samma trä för att hålla andra dekorativa föremål. Kransar eller bildramar i samma färg som balkarna skulle fungera lika bra. För att hålla uppmärksamheten fokuserad på rummet snarare än taket inkluderar djärva färger eller mönster i dina tillbehör. Till exempel kommer en stor vägg arrangemang av konst eller bilder hålla ögonen fokuserade på väggarna.