XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man knyter upp en rörelse på en brud brudklänning


Vad ska en brud göra med hennes tåg efter ceremonin? Bustle det. Rätt typ av rörelse för din klänning beror på tyget och design. Overbustling innebär att tåget är fäst på toppen av baksidan av din klänning. Lättare tyger är bäst för overbustling. Underbustling innebär tåget dras upp under din klänning för tyngre tyger.

Instruktioner

1 Lyft tågets mitt kant till midjan mitt bak så att tåget är 1/2 till 3/4 inches från golvet. Stift till midjan sömmen. Fortsätt att vika och fästa tåget mellan varje sida tillbaka söm, hålla den från golvet med samma 1/2 till 3/4 inches.

2 Fäst jäkt knappar eller hakar längs midjan med stark vit tråd. Använd den här tråden för att bilda 1- till 2-tums slingor på tåget. Gör en tråd kedja av slingor längs veck i ditt tåg. Fäst öglorna på tågets undersida med flera back stygn.

3 Fäst öglorna till krokar eller knappar för att stimmet tåget till klänningen. Justera tyget veck av tåget när det är fäst. Du kanske vill sy applikationer med matchande tyg för att dölja rörelse krokar eller knappar.

4 Använd band band för underbustles. Dessa band är helt dold och säkrare än overbustles, enligt ProjectWedding.com. Duken loopar kan variera från 2 till 25 under klänningen med numrerade eller färgkodade band bilagor.

5 stygn för hand i mitten av en 15-tums lång smal vit grosgrain band till midjan på stifttecken mellan kjolen foder och tåget. Klipp 2 1/2-tums längder av detta band, och vik dem på mitten för att göra bandöglor. Sy bandöglor under tåget halv tum under stift markeringarna. Fäst bandet slingorna till sömsmånen för ökad stabilitet. Trä band band genom öglorna, som håller med en dubbel båge och justera tyget veck.