XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man kontrollerar tusenfotingar i ditt hem


Centipede angrepp är sällsynta men kan vara förvirrande, eftersom tusenfotingar kan röra sig snabbt och kan bita. Tusenfotingar är inte insekter och i själva verket lever på flera skadeinsekter, så att de kan vara till nytta, men du kanske föredrar deras fördel i din trädgård i stället för inne i ditt hem. Om du har tusenfotingar i ditt hem, kan du ha större fel problem. Tusenfotingar föredrar fuktiga miljöer, så att hålla hemmet rent och torrt är en viktig faktor för att hålla dem.

Instruktioner

1 sprayinsekts vid varje ingångspunkt in i ditt hus, inklusive dörrar, fönster, sprickor, socklar och några portar i väggar eller golv för ledningar eller rör. Spraya hela grunden och sidorna i ditt hem också. Medan insekticider inte är helt effektiva på tusenfotingar, vilket eliminerar närvaron av andra buggar --- varpå tusenfotingar foder --- kommer att avskräcka deras närvaro.

2 Spray insekts runt smuts och alla växter som växer nära ditt hus. Tillhandahållande av en insekt barriär runt ditt hem kommer att hålla buggar ut och avskräcka tusenfotingar.

3 Kontrollera ditt kök, badrum, tvättstuga och källare för våtutrymmen. Om du har VVS läckor, reparera dem. Var du än befinner fuktiga områden, använd en hårtork eller värmeelement för att torka dem.

4 Döda spindlar som kan ockupera ditt hem. Spindlar är inte insekter och insektsmedel kan inte döda dem. Använd en produkt speciellt framtagen för dem. Spindlar är en annan näringskälla för tusenfotingar. Om ditt hem innehåller ingen tusenfoting mat, kommer de att lämna på egen hand.

5 Lär dig att acceptera närvaron av tusenfotingar. Eftersom de är glupska jägare insekter --- inklusive kackerlackor --- tusenfotingar i ditt hem kan styra dina andra skadedjursproblem. När ditt hem är helt fri från insekter, kommer tusenfotingar antingen dör eller lämnar på egen hand.