XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man kopiera från en DirecTV DVR till datorn


DirecTV DVR kan lagra hundratals timmar av digital programmering, men den interna hårddisken minne kommer att fylla upp så småningom. Kopiera en del av innehållet till en dator gör det möjligt att ta bort gamla program och frigöra minnesutrymme på DVR. Upplägget kräver en dator med en videoinspelningskort och programvara medföljer kortet för att spela in video från DVR. Standard-kablar med färgkodade pluggar fullborda anslutningen mellan komponenterna.

Instruktioner

1 Anslut den vita, gula och röda kontakten i ena änden av den kompositkabel till motsvarande audio-video utgångarna på baksidan av DirecTV DVR.

2 Anslut den gula kontakten i den andra änden till videoingången på datorns inspelningskortet på baksidan av tornet.

3 Sätt de vita och röda kontakterna på kompositkabel i de två uttagen på Y-adapter, tryck sedan mini-kontakten på Y-adaptern till ljudingången i uttaget på baksidan av datorn.

4 Öppna inspelningsprogrammet genom att klicka två gånger på namnet på programmet, som kommer att vara densamma som varumärket av videokortet installerat på systemet.

5 Slå på DirecTV DVR och trycker på knappen "Meny" på fjärrkontrollen med hjälp av nedåtpilen för att bläddra till inspelade program. Markera önskat program för kopiering till datorn och tryck sedan på "Enter" -knappen på fjärrkontrollen och välj "Play".

6 Klicka programmet "Record" -knappen för att kopiera showen, klicka på "Stop" -knappen när du är klar.

7 Klicka på "File" fliken på programmet och välj "Spara som MPEG" och sedan ange ett namn för inspelningen för enkel referens. Klicka på "Spara" för att lagra inspelningen på hårddisken.