XXXXX.com  Home
importcarsite.com  HuvudsidaHardiBacker är en topp varumärke av cementskivor, som används som underlag för hårda plattor som keramik eller marmor. Skivorna ser ut hårt, tunga gipsskivor och är nästan lika lätt att skära och installera, men en gång på plats de ger stabilitet ett betonggolv. Korrekt installation av HardiBacker styrelse är avgörande för plattsättning processen, eftersom alla lösa områden, dips eller hinder i underlaget kommer att orsaka problem senare med plattorna. Börja med en ren, torr golv eller trägolv utan trim och inga hinder.

Instruktioner

1 Ställ ett ark HardiBacker styrelse i ett hörn av rummet. Mark runt gränsen av styrelsen på undergolvet, med din penna. Ta styrelsen, sprida THINSet murbruk över området med en mortel murslev och ställa styrelsen tillbaka på plats.

2 Skruva brädan ner med galvaniserade skruvar (3,7 cm - en halv tum) i styrelsens yta, sjunka en skruv vid varje prickar som syns över hela linjen yta. Upprepa processen för envar av övriga HardiBacker skivor, lägga dem i rader med lederna förskjutna, och skär dem i ändarna med ett pussel som behövs för att passa de vinkelräta väggar. Täck hela golvet.

3 Tryck glasfiber gipsskivor tejp över längderna av sömmarna mellan brädorna. Sprid THINSet murbruk över bandet med den platta sidan av murbruk murslev. Jämna ut sömmarna helt. Låt installationen torka över natten.

4 Sträck en krita stödlinje över golvet i en riktning och snäpp linjen, skär rum i hälften. Sträcka strängen i den vinkelräta riktningen, som skär den första linjen i mitten. Square strängen till den första raden med hjälp av en vinkelhake, sedan snäppa linjen, att dela golvet i fyra rutor.

5 Applicera THINSet murbruk över skärningspunkten mellan de två linjerna, med användning av den skårade sida av murbruk murslev. Ställ fyra plattor på plats vid korsningen, sätta distanser mellan dem. Bygg utanför centrum kakel mot väggarna, sprida mer mortel, sätta distanser mellan dem, och skära slut brickor genom väggarna på en bricka kutter som behövs. Låt plattorna som natten.

6 Ta ut distanser. Sprid injekteringsbruk över golvet med en injekteringsbruk flyta, att trycka in i ledningarna mellan plattorna och skrapa bort dem från ytan. Använd en svamp för att torka bort överskottet fogmassa. Låt injekteringsbruk botemedel för fyra eller fem dagar innan du fortsätter användningen av området.