XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man målar en fönster


Oavsett om du behöver röra upp peeling färg eller vill ge ett rum ett nytt utseende, prova att lägga ett skikt av färg till fönster för imponerande resultat. För dem som vill ha en förändring av stämningen i rummet, prova med en annan färg på tröskeln än resten av fönstret. Det ger en omedelbar brytning utan att lägga till för mycket färg, som kan bli överväldigande.

Instruktioner

1 Förbered fönster för målning av noggrant tvätta och torka tröskeln för att ta bort damm och smuts. Rengör fönsterkarmen samt för att hindra smuts från att falla in i färgen medan den torkar. Skydda ditt golv genom att fastställa en damm blad, och flytta möbler från området.

2 Ta bort befintlig färg från tröskeln genom att applicera en flytande färgborttagningsmedel och skrapa bort det. Kontrollera instruktionsetikett för att hitta hur lång tid att lämna färgborttagningsmedel innan skrapning. Sand fönsterbrädan efteråt. HGTV rekommenderar att man använder en målare verktyg för att skrapa ut hörnen. Torka ur fönsterbrädan med en ren, våt trasa och torka. Lägg en deglossing agent till områden med glänsande färg och skrubba det. Vänta 30 minuter innan du fortsätter att se till fönsterbrädan har tid att torka.

3 Coat fönsterbrädan i primer och låt den torka. Öppen och rör ditt valda färgen av färg. Häll lite i en färg fack och skölj primer ur din pensel innan den kan torka, eller byta till en ny pensel.

4 Applicera din första lager färg till fönster tills du har en slät, jämn konsistens över hela området. Låter det torka och applicera ett andra skikt, om så är nödvändigt.