XXXXX.com  Home
importcarsite.com  HuvudsidaNär du köper ett hem, finns det ofta kompromisser. Till exempel ville en öppen spis, trägolv och en öppen planlösning. Din nya till dig hem ger alla dessa. Dock är den öppna spisen målade kritvita och du föredrar den ursprungliga färgen på tegel. Istället för att använda starka kemikalier eller sandblästring för att avlägsna den vita färgen ger en faux målning projekt en enkel lösning på detta utsmyckning dilemma.

Instruktioner

Förbereder sig för att måla

1 Mask väggar och golv runt eldstaden, med hjälp av målartejp och plastfolie. Detta skyddar färgen och mattan från trinatriumfosfat (TSP) och måla stänker.

2 Blanda TSP i en hink med varmt vatten enligt paketets anvisningar. Skrubba tegel uppifrån och ner, torka upp droppar med trasor. Skölj med rent vatten från den andra hinken. Låt torka i minst 24 timmar före målning.

3 Reparera skadade eller flisas tegel med färdigblandad bruk. Tryck skrynkligt tidning eller aluminiumfolie mot den våta bruket att ge en strukturerad yta.

Måla

1 Mask bruket med målartejp. Om du föredrar en mörkare färg på fogmassa, inte dölja. Istället gå vidare till steg 2.

2 Rulla ett skikt av mörkbrun färg över hela spisen, med hjälp av en vals gjord för ojämna ytor. Bättra bruket med en pensel. Låt torka vid beröring.

3 Skär båda svampar till storleken på en tegelsten. Häll bränd sienna färg i en färgtråg. Lätt röra vid ytan på den första svampen till färgen. Torka bort överflödig färg. Noggrant rada upp och tryck på svamp tegel, en efter en. Du behöver inte täcka varje bit av tegel ytor. En del av den mörkbruna undercoat bör visa i de naturliga sprickor och springor i tegelstenarna.

4 Tvätta färgtråg, lägg sedan till terrakotta färg. Med hjälp av andra svampen lätt på färgen, och tryck sedan på på en skrot av papp för att ta bort överskottsfärg. Tryck svampen lätt på tegelstenarna, en efter en, lägga bara lite färg till de höga fläckarna. När du är klar, bör tegel har en naturlig flammigt utseende. Låt torka helt.