XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man mäter en Pre-hängd ytterdörr


Pre-hängda dörrar är ett vanligt val för husägare som vill köpa en ny ytterdörr eftersom de kommer från fabriken redan ligger i en ram. Detta sparar inte bara tid och energi för den person som monterar dörren, men det innebär också att dörren kommer att vara mer vädertäta. Pre hängda dörrar säljs i enlighet med storleken av en dörröppning s grov öppning. Detta innebär att för att köpa rätt storlek före hängd dörr för ditt hem, är det viktigt att du vet hur man mäter den grova öppningen av din dörr noggrant.

Instruktioner

1 Ta bort gjutning av dörrens öppning med hjälp av en kofot. Den grova öppning är helt enkelt den öppning i vilken dörren kommer att placeras. Gjutningen, ibland kallad trim, är det trä eller annat material som omedelbart omger öppningen och säkrar dörren på plats. Formningen måste tas bort eftersom den döljer den verkliga storleken på den grova öppningen.

2 Se till att dörrtapparna är i nivå. Dörr dubbar är balkarna, som ligger bakom dörren gjutning, som ram grov öppning. Om reglarna är mer än 1/4 av en tum av lod, kommer de att behöva bli bättre anpassad innan du kan få en korrekt grov öppning mätning.

3 Mät bredden på den grova öppningen. Mätningen bör löpa från dörren stud finns på en sida av dörröppningen till den motsatta dörren stud på den andra sidan av öppningen. Alla mätningar bör tas i inches.

4 Mät höjden på den grova öppningen. Mätningen bör löpa från golvet till toppen av den grova öppningen.

5 Mät djupet av den grova öppningen. Djupet är avståndet från framsidan av den grova öppningen till baksidan.

6 Ta dessa tre mätningar till din lokala järnaffär och hitta pre-hängd dörr storlek som motsvarar dem.