XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man mäter en strykbräda täcka


När du har en ny strykbräda som behöver ett omslag eller om du behöver ersätta en befintlig strykbräda täcka måste du först mäta strykbrädan, sedan luckan, så att den passar din styrelse. De viktigaste mätningarna är längden, bredden på styrelsens bredaste stället, och djupet av både strykbräda och locket.

Instruktioner

1 Lägg strykbrädan täcka ut på en plan yta med lockets elastiska eller dragsko kanten uppåt.

2 Placera änden av måttbandet vid den smala punkten på insidan av strykbrädan kåpan. Sträck måttband ner till den nedre kanten av insidan av locket. Ta inte sido djup tyg - endast lockets övre stryk yta. Skriv ner denna mätning längd.

3 Placera änden av måttbandet vid den bredaste punkten av bredden på insidan av strykbrädan kåpan. Sträck måttband över till den andra sidokanten av insidan av locket. Återigen, inte inkludera försättssidan djup - endast det översta strykytan. Skriv ner denna bredd mätning.

4 mäta djupet av sidorna hos strykbrädan kåpan. Detta är den mängd tyg som sträcker sig ner från toppen av locket till den nedre kanten (den samlade eller resår kant). Skriv ner denna djupmätning.

5 Jämför dessa tre mätningar med längd, bredd och djup av strykbrädan för att säkerställa skyddet passar styrelsen.