XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man mäter för bifold dörrar


Du bygger en ny garderob för att lägga till extra lagringsutrymme i sovrummet eller tvättstugan och du har beslutat om Bifold dörrar för att förbättra projektet. När din garderob öppning befriat in, inser du att du inte vet hur man mäter öppningen för dörren. Ta din måttband, och du har de nödvändiga numren på några minuter. Innan du vet att du kommer att installera dina Bifold dörrar, och din garderob kommer att vara färdig.

Instruktioner

1 Besluta om storleken på dörren eller dörrar du kommer att installera. Bifold dörrar finns i bredderna 24, 30, 32 och 36 inches för att passa en mängd olika projekt. Du vill lämna sex till 12 inches utrymme på båda sidor av dörröppningen för stärkande, så vi kommer att använda en 4 fot bred garderob med en 30-tums bifold dörr som ett exempel.

2 Mät från övre vänstra färdiga kanten av dörröppningen 30 inches till höger och markera slutet. Detta kommer att vara toppen mätning av din dörröppningen.

3 Kontrollera vänster sidor för rakhet med hjälp av en nivå, sedan mäta botten av din dörr i samma metod.

4 Bekräfta höjden på bifold dörr. Standarden färdiga öppningen måste vara 80.75 inches, och detta kommer att vara färdiga öppningshöjd. Mät båda sidor av öppningen och varumärket 80.75 inches.

5 Installera huvudet och höger sida av dörren, kom ihåg att kontrollera igen dina mått och nivå i varje steg.