XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man mäter mitt bagage för incheckning på en plan


Med avgifter för incheckade väskor på en all-time high, resenärer är alltmer oroade med hur man mäter bagage för incheckning på ett plan. Om väskan inte uppfyller de högsta kraven storlek att bära väskan på flyget kommer du bli tvungen att kontrollera din väska och betala tillhörande avgift. Av denna anledning är det viktigt att förstå hur man mäter bagage för incheckning samband med flygresor. Processen är enkel om du följer instruktionerna förklaras nedan.

Instruktioner

1 Leta ett måttband eller linjal, och ta mätningar i linjära inches av alla dimensioner av påsen och logga dem för framtida referens.

2 Tillsätt längd, djup, bredd av påsen för att bedöma det totala linjära värdet i inches.

3 Höj påsen så att det är lättillgängligt. Använda måttband eller linjal, ta längden på långsidan av påsen, mätning från höger till vänster och registrera värdet i inches, i din logg.

4 Använd linjal eller måttband för att kartlägga botten av påsen och registrera denna mätning som bredden i loggen.

5 Mät djupet av påsen med linjal eller måttband genom att bedöma längd från framsidan av väskan på baksidan av påsen. Ange denna siffra i loggen.

6 Hitta summan av bredden, djupet och längden av påsen. För en påse med en bredd av 9 inches, ett djup av 5 inches, och en längd av 13 inches, tillsätt de tre värdena. I detta fall den linjära värdet av påsen är 27 inches.