XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man öppnar en Pilates Studio


Pilates är en form av motion som värderar flexibilitet, fokus och andning över råstyrka och hastighet. Pilates studios har dykt upp som livskraftiga företag för instruktörer motion och entreprenörer intresserade av att hjälpa berika livet för sina kunder. Studios erbjuder avskildhet, komfort och en-mot-en kontakt mellan lärare och deltagare som inte kan hittas på idrottsföreningar. Medan overhead att köra en Pilates studio kanske inte så mycket som ett fullständigt gym, behöver en Pilates studio vara väl planerat framåt av dess öppning. Din Pilates studio måste erbjuda något som gym och konkurrerande studios inte kan ge för att generera affärer.

Instruktioner

1 Disposition start budget, omfattningen av tjänster och 5-åriga mål när du skapar en Pilates studio affärsplan. Jämför din köpkraft inklusive kreditkort och kontanter till kostnaderna för att hyra studio, köpa grossistpartier och betala tränare. Din studio plan bör omfatta studio expansion, ytterligare klasser och blivande DVD-produktioner möjligt med en stadig kundbas.

2 Handla Pilates studio med ett omklädningsrum och gott om dagsljus. Din bästa alternativet är ett skyltfönster i en remsan köpcentret eller retail park om du vill gångtrafik med låga månadshyror. Sök efter ateljéer, loft och andra utrymmen i återupplivade delar av staden om du vill ha en funky utrymme för dina pilates.

3 Fortsätta certifiering i olika nivåer av Pilates, yoga och andra träningsmetoder för att öka din studio klass meny. National Motion Trainers Association (NETA) erbjuder grundläggande, måttlig och avancerade certifieringskurser för lärare som försöker hjälpa sina elever. Visa din NETA certifiering tillsammans med certifieringar från lokala universitet för att visa dina kvalifikationer för blivande studenter.

4 Arbeta med en handfull deltid Pilates instruktörer för att fylla luckor i din studio klass meny. Till exempel kan en instruktör förtrogen med den högsta nivån av Pilates övningar planeras beroende på efterfrågan student vid din studio. Se till att dina lärare förstår att de är entreprenörer som arbetar på grundval av registrering krav snarare än som heltidsarbetande.

5 Undersök klassavgifter och kurspaket på konkurrerande studios innan du skapar din prislista. Ring varje gym, universitet och Pilates studio i att ta reda på kostnaderna för början kurser. Håll din studio hyra och andra kostnader i åtanke när du försöker hitta rätt priser för dina kurser.

6 Schemalägg pilates vid tidpunkter då blivande studenter kommer att finnas tillgängliga. Arbeta med instruktörer för att skapa ett schema med natt, helg och lunchrast kurser för att nå studenter i alla bakgrunder.

7 generera ytterligare intäkter för din Pilates studio genom att sälja mattor, skum block och remmar. Arbetet med en övning grossist som ATAFA Sportartiklar att köpa Pilates utrustning till relativt låga priser. Applicera en detaljhandel markup på varje objekt och rikta din inventering för första gången studenter som kanske inte är bekant med utrustningskraven.

8 Utforma en mångfacetterad reklamkampanj som kommer att nå din målgrupp till minimal kostnad. Partner med budget från gym i ditt samhälle att erbjuda pilates till rabatterade priser för medlemmar. Producera ett flygblad med en kupong och kontaktinformation som kan distribueras enkelt genom campus och motions leverantörer. Varje annons ska har en länk till din studio hemsida med bilder på din studio, rätters menyer och instruktör biografier.