XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man öppnar ett trådlöst Internet Cafe


Eftersom antalet användare av mobila enheter ökar, trådlös Internetkaféer huset Wi-Fi "hotspots" kommer att förbli populär på grund av den praktiskt taget fri tillgång till Internet erbjuds kunderna. Som sådan kan öppna en Internetkaféer vara en attraktiv affärsmöjlighet. Eftersom du kommer att konkurrera med etablerade kedjor som Starbucks som redan erbjuder dessa tjänster, måste du hitta en unik tjänst eller produkt linje för att ställa in Internet-café isär.

Instruktioner

1 Planera café-sidan av den trådlösa Internet-café. Besluta på café produkter som du vill tjäna såsom kaffe, drycker, smörgåsar, och lokalisera leverantörer för de produkter eller ingredienser. Forskning och köpa nödvändig café utrustning såsom espresso och kaffemaskiner, walk-in kylare och grillar för att göra smörgåsar och andra livsmedelsprodukter, samt kontorsutrustning och tillbehör du kan behöva.

2 Förbered för de grundläggande rättsliga kraven för trådlösa Internet-café. Skapa ett namn på café och registrera den med din statliga Department of Business. Förvärva specialitet licenser som behövs för ett café verksamhet från din statliga och lokala myndigheter, till exempel tillstånd som behövs från departementet hälsa. Registrera sig för en federal Employer Identification Number, vid behov, från IRS webbplats.

3 Hitta en butiksyta lämplig för att öppna ett Internet-café. Alternativt, anlita en entreprenör för att bygga en ny byggnad för din café, eller konvertera en befintlig byggnad. Se till att tillräckligt eluttag finns så att kunderna kan ansluta bärbara datorer, netbooks och andra trådlösa enheter.

4 Köp den utrustning som behövs för att ställa in ett trådlöst nätverk för din café. Utrustningstillverkare som Cisco och NetGear göra trådlösa routrar och repeaters som är nödvändiga för att skapa accesspunkter runt ett internetcafé. Välj en Internetleverantör, såsom en kabelleverantör, för att få en Internet-modem för din café. Köp trådlösa skrivare och nödvändiga Ethernet-kablar för anslutning av hårdvara.

5 Ställ in insidan av din trådlösa Internet-café. Ordna bord och stolar i hela caféet, men se till att en mängd olika sittplatser kan hittas i närheten av eluttag för bekväm kraft tillgång för trådlösa enheter. Ställ in den trådlösa utrustningen på en säker plats i café, såsom i ett privat kontor, där det inte blir störd. Anställa en erfaren nätverkstekniker, om nödvändigt, för att ställa in din Internet-anslutning.

6 Fäst trådlöst internet för din café med WPA (Wi-Fi Protected Access) eller WPA2 säkerhets krypteringar. Gå till den trådlösa routern administration webbsida för att slå på dessa funktioner. Dessa säkerhetsåtgärder ge starka krypteringsalgoritmer för att skydda ditt nätverk från externa inkräktare. Ange ett lösenord för åtkomst till din Internet-café nätverk och göra detta lösenord känt för kunderna.

7 anställa att arbeta i din Internet-café. Leta efter dryckestillverkare och andra matmakers beroende på dina behov. Hyra kassörer och andra front-end associerar kundservice för att hjälpa människor med att betala för mat och ansluta till trådlöst Internet.

8 annonsera invigningen för trådlösa Internet-café. Placera flygblad på offentliga anslagstavlor och betala för annonsutrymme i din lokala tidning. Sprid ordet till familj och vänner om öppnandet av din café. Betala för lokala radio- och TV-station reklammeddelanden.