XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man planerar en födelsedagsfest 21st


Du har väntat på din 21-årsdag ända sedan du fyllt 18. Om din speciella dag är precis runt hörnet, men du vill börja ordna din 21st födelsedagsfest. Innan du börjar göra planer på att kasta en gigantisk bash ut ur staden eller spendera hundratals pounds, måste du ta flera faktorer. Planera noga ert parti kan spara pengar och se till att din 21-årsdag är ett utmärkt tillfälle.

Instruktioner

1 Gör en budget. Även om din 21-årsdag part bör vara en särskild händelse, bör du inte skjuta finansiella åtaganden avsatts för att betala för din fest. Gör en lista över saker du behöver för din fest som en mötesplats, drycker och mat. Skriv ner hur mycket pengar du är villig att spendera på varje aspekt av ert parti. Om dina föräldrar planerar att bidra med pengar till din 21-årsdag bash, anser att beloppet under planering.

2 Välj en part plats. De flesta nattklubbar har festlokaler för uthyrning, så tala till manager på rekommenderas klubbar i ditt område för att se hur mycket hyra ett rum kostar. Om du har ont om medel för festlokal, be din familj eller en vän om du kan vara värd för partiet i sitt hem.

3 Välj partigarneringar. Om din födelsedag är nära en semester, värd ett tema part. Till exempel, kasta en Alla hjärtans dag inspirerade part om din födelsedag är i februari eller en maskerad om din speciella dag är i oktober. Party inredning kan köpas på lokal och Internet part butiker. Dessutom, kolla sparsamhet butiker du ofta kan hitta roliga dekorationer vid extremt låga kostnader.

4 Bjud in dina vänner. Du kan skicka ut formella inbjudningar eller tala om för dem på nätet eller i person. Om du är värd din födelsedagsfest i ett hus 21, gör en lista över underhållning alternativ. Be en vän till DJ för dig eller börja hämta låtar på din mp3-spelare för partymusik. Hyr en karaokemaskin för en rolig partyspel.

5 Beställ en kaka tillräckligt stor för att mata alla dina gäster från din favorit bageri. Köpa snacks som kyckling fingrar och vegetabiliska pinnar. Fylla på läsk och vatten för dina gäster. Eftersom du är 21, kan du också köpa alkoholhaltiga drycker. Om några av dina gäster är minderårig, kom ihåg att markera sina händer på dörren så att du undvika som betjänar dem alkohol.