XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man rengör ett svänghjul


Fordonets svänghjul är direkt ansvarig för att överföra kraften från motorn till kopplingen av transmissionen. En oren svänghjul som omfattas av olja, fett eller metallpartiklar kan i förtid bära ner ytan på kopplingsplattan, beröva din motor makt. Rengör svänghjulet ordentligt under sändning eller koppling underhåll för att säkerställa att fordonet inte lider av onödigt slitage på utrustningen.

Instruktioner

1 Tvätta händerna noggrant med en mild tvål före hantering bilens svänghjul. Fett och olja från dina händer kan skada ytan på ett svänghjul.

2 Spraya en ljus, jämnt lager broms renare på ytan av svänghjulet.

3 Scrub ytan av svänghjulet med den grova skålen rengöringsdynan. Flytta handen i små, cirkulära rörelser medan skrubbning för att förhindra mejsling ytan på svänghjulet.

4 Spraya ytan på svänghjulet med bromsrengöringsmedel igen. Använd en stor mängd rengöringsmedel på svänghjulet för att tvinga några överblivna partiklar droppa bort.

5 Låt svänghjulet för att torka i 2 till 3 minuter.

6 Blås tryckluft på ytan av svänghjulet för att avlägsna eventuella kvardröjande partiklar eller smuts. Den komprimerade luften kommer också torka eventuellt kvarvarande broms renare på ytan av hjulet.