XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man rengör förgasaren på en Honda Eu2000 Generator


Honda Eu2000 generator har en toppventilsmotor och dess förgasare kräver regelbundet underhåll på grund av ansamling av adulterants, smuts och skräp. Eftersom dessa element samla inom förgasaren, inhiberar de dess förmåga att på ett adekvat blanda luft och bränsle, vilket avsevärt minskar hästkrafter, och bränsle och olja effektivitet, såväl som att öka förekomsten av motorstopp och förstoftning. Rengöring av förgasaren orsakar luften att färdas genom det mycket snabbare, vilket minskar statiskt tryck och ökande dynamiskt tryck, vilket i sin tur dramatiskt förbättrar din generator bränsleeffektivitet.

Instruktioner

1 Koppla bort bränsleledningen slangklämman med hjälp av en skruvmejsel, och låt bränslet rinna in i en dräneringspanna.

2 Ta bort luftfilterkåpan vingmutter, ta bort luftfiltret, skruva luftfilterhuset fästskruv med en skruvmejsel dra sedan luftfilterhuset ut. Förgasaren ligger under luftfilterhuset. Den har en rund cylinder med en svängbar klaff, vilken styr förgasaren intag.

3 Kontrollera rörlighet flikarna och fjädrarna genom att försiktigt flytta dem fram och tillbaka med fingrarna. Spraya Formel 409 på en ren trasa och torka förgasaren ner ordentligt för att avlägsna överskott uppbyggnad.

4 Rengör insidan av förgasarhuset med en separat trasa med bensin på det. Använd en plast ansiktsmask för att skydda mot rök.

5 Låt rengjorda förgasare torka, följ steg 1 och 2 i omvänd att avsluta proceduren.