XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man rengör Industri fack


Wheelie lagerplatser eller industriell soptunnorna töms av avfallsföretag och kommunala sophämtare, utanför våra hem, på en regelbunden basis. De dustmen tömmer soporna; men de inte rengöra bin efteråt. Specialiserade företag erbjuder tjänster av bin städning, men du kan rengöra bin själv, och det kommer inte att ta en hel del tid.

Instruktioner

1 Sätt på ett par engångsgummihandskar och några gamla kläder eller överdragskläder. Rengöring av bin kan bli rörigt.

2 Lägg bin på sin sida i en uteplats, såsom en uppfart eller bakgård. Håll bin bort från dörren till huset. Människor kan gå igenom rengöring blandning och bin rester och trampa den i mattor.

3 Blanda en kopp vit vinäger och en kopp bakpulver med en liter varmt vatten i en stor rengöring hink. Tillsätt några sprutar citronsaft. Ingredienserna är naturliga, giftfria rengöringsmedel och deodoranter som inte kommer att orsaka några skadliga ångor.

4 Doppa hård borst varvet borsten i rengöringslösning och skrubba insidan av facket. Se till att alla fläckar och spill är rensat. Rotera bin, så att alla dess sidor kan nås.

5 Scrub locket inre, och alla sidor av bin: s utvändiga yta. Låt rengöringslösningen att dra i papperskorgen under 10 minuter.

6 Skölj bin interiör och exteriör med rent vatten. En trädgårdsslang med ett sprutmunstycke kommer att vara det mest effektiva sättet att skölja. Skölj bort all rengöringslösning och bin återstod.

7 Ställ bin upprätt och lämna locket öppet tills det är helt torr.