XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man reparerar Nedskärningar i läder


Läder kan få skärsår från knivar, vassa kanter, husdjur och även skor eller byxor. Ett snitt bör repareras genast så att det inte går sönder och förstöra lädret. Om snittet är mindre än två inches, så allt du behöver göra är att limma de två delarna av snittet tillsammans för att täta snittet. Om snittet är större, måste du använda en läder patch för att stärka området innan lagning.

Instruktioner

Skär mindre än två inches

1 Pressa snittet mellan fingrarna för att exponera den inre delen av lädret där det skulle vara förenade om det inte klipptes.

2 Placera en liten mängd av läder lim på skalpell. Gnugga lim på den inre delen av lädret.

3 Släpp lädret och skjut den på plats så att de två sidorna av läder smälter samman igen. Använd plasthandtag av skalpell för att driva de två sidorna av den skurna på plats. Torka bort överflödigt lim med fingrarna. Låta limmet torka i 24 timmar.

4 Placera en del läder filler runt området för att täta sprickan. Arbeta lite läder färgämne in i fyllmedel för att göra den matchar färgen på den ursprungliga läder. Tillåter fyllmedlet att torka i 24 timmar innan den används lädret igen.

Skär större än två tum

1 Skär en rundad patch två inches större än snittet på alla sidor. Slip plåstret under snittet. Limma plåstret på plats.

2 Använd en liten spackel för att fylla i området mellan snittet och lappen med läder filler. Medan filler fortfarande är våt, arbeta lite läder färgämne i påfyllnings med fingrarna för att matcha färgen på den ursprungliga läder.

3 Tryck en läderkorn patch i lädret filler medan den fortfarande är böjlig för att ge fyllmedlet samma textur som den ursprungliga läder. Tillåter fyllmedlet att torka över natten.

4 Sand kanterna mellan fyllmedel och ursprungliga läder med en fin grus sandpapper för att jämna ut plåstret. Gnugga läder balsam i lappade och omgivningen att behålla läder mjukhet.