XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man reparerar ytor granit


Även om alla granit yta, såsom kakel, räknare, bordsskivor eller yttre steg, är slitstarkt och vackert, kan skada uppstå. Oftast skador på en granit yta uppstår när en naturlig spricka eller svag punkt i stenen blir stressad genom dagligt bruk. Resultatet är en djup spricka som inte bara fördärvar den skönhet, men integriteten av stenen. Granit reparationssatser finns tillgängliga för att hjälpa till att återställa din granit yta.

Instruktioner

1 Tvätta granit ytan väl med en granit renare. Rengör området runt det skadade området, liksom de synliga områden inom den skadade delen. Torka stenen torr med en bomullstrasa.

2 Tape bort den skadade delen med maskeringstejp. Placera kanten av tejpen upp mot det skadade området för att hjälpa innehålla reparationslösning.

3 Blanda Epoxispackel med färgtillsatser i granit reparationssatsen för att uppnå en färg som matchar din granit yta. Använd trä ansökan stick att sprida plåstret i det skadade området. Om blandningen sedimenterar, applicera ett andra lager tills reparationen är i nivå med det omgivande området.

4 Ta bort maskeringstejpen och låt epoxin härda under några minuter. Använda ett rakblad för att skrapa upp på reparation och städa upp sina kanter så att den ligger i jämnhöjd med resten av granit yta. Låt epoxin reparation härda över natten.