XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man skapar digitala Streckkoder


Streckkoder är tryckta symboler som kan läsas med en streckkodsläsare. Streckkoder finns i olika former och stilar, men alla är tryckta i svartvitt. Dessa koder innehåller data som digitalt kodas in en streckkod bild med streckkod genererande program tillgängliga online. En genererade streckkodsbild kan skrivas ut med hjälp av en vanlig skrivare eller en streckkod skrivare. Med hjälp av streckkoder kan vara till nytta för alla företag eller organisation.

Instruktioner

En tillgång på nätet streckkod genererande program genom att öppna webbläsaren och besöka någon av följande webbplatser: Barcode Mjuk, Streckkoder eller Barcode Generator (se Resurser). De flesta online-streckkod genererande program är fria att använda och har ett användarvänligt program interface.

2 Se programmets gränssnitt, vanligtvis placeras på webbplatsens målsida. Titta på de olika typer av streckkoder som presenteras i gränssnittet, klicka på den typ av streckkod du vill använda. Leta efter det utrymme där de data som ska digitalt kodas in en streckkod ska skrivas. Ange data och klicka på "Skapa streckkod" för att generera streckkoden bilden.

3 Titta på streckkoden bilden genereras av programmet. Spara bilden till din dator genom att högerklicka på bilden, klicka på "Spara bild som" i rullgardinsmenyn. Öppna den sparade bilden och skriva ut den med en vanlig skrivare eller en streckkod skrivare. Anslut en streckkodsläsare till en motsvarande port på baksidan av datorn och sedan scanna den tryckta streckkoden bilden. Visa överförd data i din dator.