XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man skapar en affärsplan för ett kafé


En kafé är en liten anläggning där drycker som kaffe, latte och cappuccino säljs. Vissa kaféer säljer också bakverk objekt eller erbjuda lunch specialerbjudanden som soppor och smörgåsar. Kaféer har dykt upp överallt. Detta beror främst på att verksamheten är en enkel, men ändå dynamiskt företag som har en stadig inkomst. Det är ett stort företag att starta, särskilt om du är en amatör. Kom dock ihåg att öppna ett kafé tar mycket planering. En affärsplan är ofta en av de första stegen när det gäller att starta eget företag. Forskning visar att skapa en affärsplan kan göra ditt företag mer produktiva och vinstbärande.

Instruktioner

Write a description of the coffee shop. 1 Skriv en beskrivning av kafé. Inkludera vad företaget gör, där butiken står på marknaden, lokala konkurrenter, arbetsrutiner, antal anställda och försäkringar. Beskriv vad kaféet kommer att erbjuda (livsmedel, drycker, tidskrifter, Wi-Fi, etc.). Kolla in den lokala konkurrensen för att mäta hur väl din kafé kommer att göra i området. rutiner forskning och använda de bästa metoderna för att minska kundens väntetid. Veta hur många anställda att anställa och vilka typer av företagsförsäkringar måste bära.

Write the financial data and planning information. 2 Skriv finansiella data och planeringsinformation. Inkludera kafé utrustning och leveranslistor, låneansökningar, balansräkningar, resultaträkningar och inkomster och förlust prognoser. Hitta ett kafé leverans lista, antingen från din franchise paket eller komma med din egen. Vad du väljer att sälja kommer att avgöra vilken typ av utrustning och tillbehör du behöver. Beräkna det totala beräknade att starta företag, då projicera din förlust varje månad för att köra kafé. Projicera en beräknade intäkter och har en backup stash när vinsterna är låga.

Gather all the documents necessary to run a coffee shop. 3 Samla alla de handlingar som behövs för att köra ett kafé. Dessa är juridiska papper, försäkring former, franchiseavtal om verksamheten är en franchise och ditt företag licens. Förvara dokument på en säker plats, såsom en bank bankfack eller förvara säkert. Vissa dokument måste stanna på plats. Ditt företag licens och franchiseavtal måste vara nära i fall en inspektör begär att se dem.

Prepare for stop-by inspections from the state. 4 Förbered för stop-by inspektioner från staten. Detta är att se till att din kafé är att upprätthålla statliga normer för renlighet och korrekta arbetsrutiner. Kaféet behöver stanna så rent som möjligt hela tiden. All utrustning, tabeller, golv och badrum bör rengöras noggrant varje dag. Det finns regler om vattentemperatur, typer och mängder av renare att använda för att hålla butiken bakteriefri. Om du äger en franchise, är den här informationen i din franchise paket. Annars kolla med staten för att få en lista med regler.