XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man skapar en Court Yard Garden


Skapa en trädgård är ett effektivt sätt att förlänga inredningen i hemmet eller planerar en helt annan tema. Eftersom gårdarna inte kan rinna av väl, är det viktigt att ta hänsyn till detta när man planerar din trädgård sängar. Genom att plantera dina växter i behållare, kan du lindra många översvämningsproblem i samband med innergård.

Instruktioner

1 Rita ett diagram över din gård och inkluderar ytterväggar i hemmet, något fast föremål såsom fontäner och befintliga rabatter.

2 Övervaka området för en dag för att avgöra hur mycket sol varje område av gården får. Skriv ner hur många soltimmar varje plats får. Fullt solljus anses 6 till 8 timmar. Partiell solljus är 4 till 6 timmar, och skugga är mindre än 4 timmar.

3 Gör en lista över de växter eller träd som du vill använda i innergården. Kontrollera USDA växt härdighet kartan för att ta reda på din zon och välja växter som kan överleva din regions temperaturer.

4 Välj behållare som har dräneringshål som är minst 1/2 tum i diameter. Plocka tefat som är tillräckligt stora för att rymma behållarna. Fyll fat med en tum av grus för att underlätta dränering.

5 Bestäm om du vill använda väggen utrymme att växa klätterväxter. Du kan använda nät eller spaljéer att växa rosor, murgröna, runner bönor eller klematis. Klipp trellises att tillgodose områden som har skjutdörrar eller fönster.

6 Skapa en brännpunkt för innergården. Generellt trädgårdsmästare plocka mitten av trädgården, men du kan skapa ytterligare utrymme för underhållande genom att placera en dramatisk funktion som en resning, vattenfall eller fontän intill en vägg.

7 Hang amplar att använda vertikalt utrymme. Plantera korgar med suckulenter som är lågt underhåll och hänger ner från korgarna.

8 Installera belysning för underhållande på natten. Hyra en elektriker att komma in, eller använda ljus och tiki facklor för att skapa mjuk belysning för fester.