XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man skär korrugerad plåttak


Korrugerad plåt är ett populärt tak alternativ, särskilt på industribyggnader. Det är inte särskilt tilltalande att titta på, men det är starkt, hållbart och motståndskraftig mot väder och vind. Dessa egenskaper är beroende på det faktum att metallen är zink, men om du felaktigt klippa en korrugerad metallplåt, den galvanisering kan äventyras, lämnar metallen benägna att rosta. Se till att du vet hur man korrekt att skära panelen för att undvika det här problemet.

Instruktioner

1 Förbered en arbetsyta som är jämn, plan och stark. Detta är för att förhindra att takpanel från att glida, vilket kan orsaka klämskador eller skador på händerna när sågning metallen.

2 Använd ett måttband för att ta reda på var du vill klippa takpanel. Märk detta tydligt, med hjälp av en permanent markör. Det är en bra idé att mäta mer än en gång för att undvika misstag.

3 Håll permanent markör bredvid kombinationen torget, och placera spetsen av pennan på märket. Dra pennan panelen intill torget för att säkerställa att den är rak. Detta visar var du kommer att skära panelen.

4 Sätt på dig skyddsglasögon och placera gradsax i ena änden av linjen. Krama avtryckaren försiktigt och skär långsamt längs linjen.