XXXXX.com  Home
importcarsite.com  HuvudsidaEn tobakspipa är ett instrument som används för att röka bladen på en tobaksplantan. Tobakspipor kan variera i komplexitet från ett grovt huggen träbit till en mycket uppskattad konstverk. De flesta tobakspipor har fem grundläggande element: skål, kammare, utkast hål, skaft och munstycket. Medan många ledningar har uppåt 10 element, är ett trä tobakspipa med de fem grundläggande elementen lätt att hantverk och funktionell.

Instruktioner

1

Mejsla ut en liten skål nära ena änden av blocket av trä som du arbetar med hjälp av roterande verktyg. Enligt Jeff Strong, författare till "Träbearbetning for Dummies", en rundad slip bit fungerar bäst för denna uppgift. Skålen bör vara ungefär en tum bred, 1 tum djup och 1/2 tum från en ände av träblocket. Detta avslutar skålen och kammaren i din tobakspipa.

2

Borra ett hål, rakt in i centrum av blocket, med början från den motsatta änden av trä som inrymmer skålen. När du borrar hålet, mäta hitta mitten av trä, en tum i från varje sida. Borra rakt genom längden av träet tills hålet förbinder med skål på den andra änden. Om du får i slutet av träblocket och har inte samband med skålen, ta bort borrkronan från trä och borra ett nytt hål, något högre mot skålen. Detta avslutar munstycket och skaftet på din tobakspipa.

3

Använd en liten slip bit på roterande verktyg för att utjämna och bredda den punkt där axelhålet ansluter rörets skål. Inte utvidga det för långt, bara tillräckligt bred så tobaksblad inte täppa till öppningen. Detta avslutar förslaget hålet i din pipa.

4

Jämna ut tobakspipa med 150 sandpapper. Använd snabb och tillbaka rörelser över längden av trä. Vid slipning skålen, placera sandpapper över pekfingret och sand i cirkulära rörelser.

5

Kör röret under vatten för att tvätta bort spån från slip och borrning. Kör vatten genom munstycket och axeln av röret också.

6

Tillåta röret att torka före rökning från den.