XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man sköter om en 100% Deluxe Mikro duntäcke


Microfiber ner är idealisk för människor som tycker om värme och komfort i duntäcken men lider av allergiska reaktioner på verkliga ner fjädrar. Mikrofiberfyllning är faktiskt polyester, så det är lite underhåll och inte så tung som traditionella ned fyllda filtar. Många deluxe mikro täcken har samma lyxig känsla av dun, så det finns inget behov för allergiker att känna sig utanför. Dessa täcken bör tvättas i en pizzerior, där det finns stora kommersiella stora tvättmaskiner och torktumlare.

Instruktioner

Wash your comforter in a front-loading commercial washing machine. 1 Tvätta Aren i en frontmatad kommersiell tvättmaskin. Använd varmt vatten och en mild tvätt tvål, inte anvisningarna på vård taggen säga något annat. Ta Aren så snart tvättcykeln är klar.

Dry the microfiber down comforter in a large commercial dryer on the "Low" heat setting. 2 Torka mikro duntäcke i en stor kommersiell torktumlare på "Low" värmefixering. Placera fem tennisbollar i torktumlaren att flytta ned kluster runt medan torkning. Kontrollera för fukt efter torken stannar. Om Aren är fuktig alls, lägger tillbaka den i torktumlaren på "Low" värme, och kontrollera det var 15 minuter. Det är bättre att över torka än att lämna det lätt fuktad, eftersom fukt kan orsaka mögel.

Fluff the comforter before putting it back on your bed. 3 Fluff Aren innan det sätts tillbaka på sängen.