XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man skriver en levande vilja utan en advokat


Oavsett hur frisk eller sjuk eller ung eller gammal en person är, kan deras tid att gå i morgon. Men vad händer när du förgå bara för din familj att ta reda på att de inte kan röra någon av din egendom eftersom du inte lämna ett testamente? Att helt ny bil som du bara har gjort ett års värde av bil betalningar på går till ditt tillstånd i stället för ditt barn. Den bärbara datorn som nyligen uppgraderats kan inte gå till din brorson som precis börjat gymnasiet. Istället sitter i din låsta hem där staten vägrar att släppa in honom. Om du hade en vilja, kan du ha undvikit allt detta, och du behöver inte nödvändigtvis en advokat för att skapa ett.

Instruktioner

1 Skriv en lista över alla de saker som du vill donera till någon. Du behöver inte bestämma vem som får vad när du skapar denna första lista, men du behöver för att klargöra exakt vad du inte bryr dig om att donera till regeringen och vad du skulle föredra din familj, vänner, medarbetare eller ens din alma mater emot. Denna lista kan inkludera allt från dina fotoalbum och lådor med brev till dina fonder.

2 Välj en testamentsexekutor; Detta är den person som skulle distribuera alla dessa värdesaker. Din testamentsexekutor bör vara villiga att följa dina anvisningar. Undvik att göra någon din testamentsexekutor som skulle stöta på en intressekonflikt. Människor tenderar att bli skyddande av en älskad föremål och vill ta saker som du kanske inte känner att de har rätt till. Till exempel, om du har en släkting som har aldrig stött din musikkarriär, men vill ha din demo, det är nog att sälja den, inte för att spränga den i sin bil. I vissa stater är det automatiska för testamentsexekutor att vara din make och får en viss procent medan andra stater tillåter dig att välja. Men om du skapar en gemensam vilja (en vilja att en man och hustru utgör tillsammans), kan det vara en bättre idé att göra separata viljor ändå om både du och din make förgås tillsammans, till exempel i en bilolycka.

3 Skapa en lista över personer som du känner förtjänar dina saker, inklusive dina husdjur, om du avliden. Var försiktig med den här listan. Om du är arg på någon just nu, utesluter inte dem om du tror att ni två kommer att göra upp. Det har funnits gott om fall där makar som hade tvister, satte inte varandras namn på viljan och en syster eller bror slutade med alla sina pengar. Naturligtvis kan maken gå till domstol för att kämpa för makar rättigheter, men varför sätta dina nära och kära via någon mer stress? Denna lista kan uppdateras så ofta du vill, men försök att sätta de mest uppenbara och viktiga personer på listan för distribution.

4 Forskning vilken typ av vilja ditt tillstånd kommer att acceptera. Till exempel finns det vissa stater som inte kommer att acceptera en holografisk vilja, vilket är en vilja att du skriver, datum och logga in din egen handstil. Bibliotek ska kunna hjälpa dig med denna information, men med förmåner av datorer, är det lätt att använda en sökmotor för att hitta ut de rättsliga kraven för ditt tillstånd. (Se länk i Resurser för ett exempel på vad man ska leta efter).

5 Bestäm vem som ska få förmyndare dina barn, vilket är något som bör ingå i din vilja. Även om du kanske redan har utsett en gudmor eller gudfar beroende på religion, det är inte officiellt om det inte är på någon form av dokumentation, såsom en födelseattest eller vilja. Även om det är på en födelseattest, notate den på din vilja att visa att förhållandet mellan dig och fadder (s) inte har ändrats.

6 Överväg alternativa mottagare eller utförare. Om du gör en vilja och sedan ditt testamentsexekutor avlider eller kan inte hittas, det måste vara någon annan som kan besluta om fördelningen av dina pengar och tillhörigheter. Du kan också ha mottagare som är annorlunda än din testamentsexekutor och som får separata artiklar. Varje mottagare får vanligtvis intäkter från ett förtroende egendom. Testamentsexekutor är den person som bestämmer vem som får vad, med hjälp av din vilja för riktning. Verkställ behöver inte vara någon som får någon av dina pengar eller ägodelar, så länge du lita på att hon inte kommer att försöka dra nytta av det.

7 Klargör hur du vill bli begravd och var din begravning försäkring är. En stor, vacker elfenben kista med tusentals rosor kan låta som en ganska minnesvärt sätt att gå, men om dina kusiner inte kan skrapa ihop tillräckligt med pengar för att få dig begravd i en låda och slåss om huruvida de tror på kistor eller kremering, detta ideal begravning kommer inte att hända.

8 Har två personer registrerar ditt vardagsrum kommer som är vid god hälsa och i deras rätt sinne, men se till att dessa två människor ser du loggar ut på detta, så att de kan bekräfta att du var även i god hälsa och i rätt sinne, inte tvingas skapa viljan av någon annan hängande över axeln. De två vittnen som registrerar din vilja och bekräfta att du skrev det kan inte vara människor som får några objekt i din vilja.

9 Update eller läsa över åtminstone en gång om året för att se till att ingenting har förändrats. Det kostar inte en sak att få två personer att underteckna din vilja om du väljer att ändra runt mottagare och utförare. Det kan också finnas saker som du har förlorat över tid, som att sälja ditt lager eller handel i bilen för en motorcykel. När dessa saker är inte aktuell, kan det lämna en hel del förvirring.