XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man skriver ut rutnät i MS Word 2007


Microsoft Word 2007 är en av de mest populära ordbehandlingsprogram tillgängliga för datoranvändare. En del av orsaken till dess popularitet kretsar kring olika alternativ som erbjuds när det gäller olika skriv och designalternativ. Ett område av alternativ där Microsoft Word 2007 är särskilt skickliga på innebär display manipulation och konfigurationen av objekt tvärs över sidan. Detta kan uppnås genom utnyttjande av rutnätslinjer, som säkerställer noggrann positionering av objekt i förhållande till varandra. Lyckligtvis kan dessa rutnätslinjer också skrivas ut.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" eller knappen Windows i det nedre vänstra hörnet av skärmen, klicka sedan på "Program." Rulla till Microsoft Word 2007 och välj det.

2 Klicka på fliken "Visa" längst upp på skärmen och välj sedan rutan bredvid "rutnät", som återfinns i "Show / Hide" avsnittet.

3 Välj "Infoga" längst upp på skärmen, klicka sedan på "Shapes" -ikonen i avsnittet "Illustrationer". Välj den första raden till vänster i kolumnen "linjer".

4 Klicka på den vänstra sidan av nätet och dra linjen till höger om gallret så att linjen matchar med gallret på dokumentet. Tryck på "Ctrl + C" för att kopiera raden, sedan "Ctrl + V" för att klistra in kopian på arket. Konfigurera den andra raden för att matcha rutnätet på dokumentet. Fortsätt att kopiera och klistra in rader tills nätet är önskad storlek.

5 Klicka på toppen av nätet, sedan dra linjen till botten av nätet så att den matchar upp med nätet på dokumentet. Tryck på "Ctrl + C" för att kopiera raden, sedan "Ctrl + V" för att klistra in kopian på arket. Konfigurera den andra raden för att matcha rutnätet på dokumentet. Fortsätt att kopiera och klistra in rader tills nätet är klar.

6 Klicka på Office-knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen, bläddra till "Skriv ut" och aktivera det. Välj rätt skrivare och klicka sedan på "OK" -knappen.