XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man slår höjdare i cricket


Det finns få bättre känslor som en skådespelare än dunkande bollen över gränsen för sex körningar. Patient batsmen kan bygga en omgångar med singlar, två och tre, men åskådare kommer att se de stora hitters i professionell cricket, och även i amatör cricket, ser en anfallande slagman i full gång är ett nöje. Att slå de stora skott är inte bara om makt dock, och timing, teknik och praxis alla krävs innan du börjar omdragning upp fyror och sexor.

Instruktioner

1 Spela en krok skott kort leveranstid på rätt sätt och du är sannolikt att hitta gränsen. Det är ett riskfyllt skott, spelas upp när bollen kommer på dig mellan bröstet och huvudhöjd. Flytta huvud, axlar och rygg fot tillbaka och över veck när du börjar din baksving. Flytta det främre benet mot benet sidan och hålla händerna högt du bedöma linjen och längden på bollen. Om du väljer att ansluta, svinga genom slaget så att armarna är fullt utsträckt som du träffar bollen. Din följa bör se båda fötterna rör sig runt i den riktning av skottet och din vikt kommer att vila på den bakre foten.

2 Använd dragskottet för korta bollar som kommer på höjd bröst och nedanför. Flytta den bakre foten i sidled och vrid på din främre fot när bollen närmar sig. Öppna din hållning och börja en hög rygg swing så att du börjar att svänga nedåt när bollen studsar. Håll armarna rakt under svingen och rulla handlederna när du ansluter med bollen för att hålla den låg. Med krok skott du funderar på att rensa gräns för sex, medan med en pull du vill behålla kontrollen, undvika fielders och göra fyra körningar.

3 Hit en rak enhet tillbaka över kastare huvud för en av de mest tillfredsställande skott i cricket. Vänta en fullängds leverans slog runt mitten eller från stubbe. Lean in skottet med din främre axeln, med hjälp av din främre fot och en böjd främre knä för att komma i linje med bollen. Håll huvudet nivå med eller framför främre knä och placera dig på tårna i den bakre foten. Flytta slagträ snabbt och vertikalt genom stroke med handlederna avslappnad. Du bör ta kontakt med ytan av BAT pekar mot himlen. Detta skott är lika mycket om timing som makt.