XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man spela gitarr på halsen


Att lära sig att spela gitarr kan vara roligt och frustrerande samtidigt. Och lära sig alla nödvändiga tekniker för att spela med gitarrhalsen kan vara en utmaning. Gitarrens hals är den långa delen mellan kroppen och spindeldockan, som rymmer banden och drivs av svag hand. Halsen av gitarren används för nötning anteckningar och också kan användas för att knacka, som är en metod för att producera anteckningar med hjälp endast halsen av instrumentet.

Instruktioner

1 Sitt ner med gitarren, i en bekväm position. Ta tag i halsen med den svagare handen, i allmänhet den vänstra handen, med tummen på baksidan av halsen. Spetsen av tummen bör vara ungefär halvvägs upp på baksidan av halsen. Håll tummen låg på halsen är viktigt när man lär sig, även om det kan vara något obehagligt i början. Fingrarna ska komma upp framför greppbrädan av gitarr. Utrymme fingrarna isär så var och en har en band under den. Detta bör vara en något naturligt avstånd för fingrarna.

2 Tryck ner en lapp med någon finger. Skjut strängen mot den plana greppbrädan, mellan två av den metalliska, vertikala FRET markörer. Strängen kontakter FRET markörer på vardera sida av fingret, och om strängen är plockade med den starka handen, den producerar en notering. Nötning en anteckning minskar mängden utrymme strängen måste vibrera och sänker tonhöjden.

3 Practice spela enkla körningar av anteckningar, med hjälp av olika fingrar för att gräma anteckningar på olika band. Placera nötning hand så att pekfingret svävar över den första bandet, är den långfingret över den andra, är ringfingret över den tredje, och lillfingret är den fjärde. Spela den första, andra, tredje och fjärde bandet på den tjockaste E-strängen. Flytta ner till nästa sträng, och göra samma sak. Denna övning hjälper spelaren att få bekväm med nötning anteckningar med olika fingrar och spela noter i snabb följd.

4 Läs mer om hammer-ons och pull-offs. Gräma någon anteckning med pekfingret. Plocka strängen, och såsom den ringer ut använder ringfingret, eller något annat finger, gräma en anteckning högre upp greppbrädan på samma sträng. Fret anteckningen stadigt, med en jämn rörelse. Nötning högre not ändrar tonhöjd gitarren producerar och ändringar i planen som produceras av nya bandet. Detta kallas en hammare-on. På baksidan av detta - att spela en högre notering och sedan dra fingret från - kallas pull-off. Dessa tekniker kan utföras i följd. Till exempel, gräma den femte bandet på E-strängen, spela anteckningen och sedan hammare på sjunde gräma den ringfingret. Håll pekfingret på plats, och dra ringfingret ut igen för att återgå till den ursprungliga anteckningen.

5 Öva knacka, som liknar i princip hammer-ons och pull-offs, men de utförs med plockning handen. Fret en anteckning på en sträng med svag hand, och sedan använda den andra handen för att trycka på en högre band på samma sträng. Även utan att lyfta en anteckning, låter den ursprungliga bearbetat not ut, föregås av en blip som produceras av bandet som drabbades med plockning handen. Kombinera knacka med hammer-ons och pull-offs genom nötning någon anteckning med pekfingret, knacka en högre band på samma sträng för att producera en anteckning. Och ändra denna anteckning med hammer-ons och pull-offs.