XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man ställer in en Nikon D300


D300 är en prosumer 12-megapixel digital SLR från Nikon. Med möjligheten att skjuta upp till sex bilder per sekund, är D300 idealisk för sport och actionfotografering. D300 kan också skjuta upp till ISO 3200, vilket gör det en bra kamera för lowlight fotografering. D300 har flera kontrollknappar på kroppen, vilket snabbar möjligheten att ändra inställningar. När D300 först sätts på, uppmanas du att ställa upp. Du kan ändra inställningarna senare genom att trycka på "Meny".

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" på den övre vänstra sidan på baksidan av kameran och tryck på nedåtpilen tre gånger för att komma åt inställningsmenyn (skiftnyckelikonen).

2 Tryck på högerpilen för att ange installationsmenyalternativ.

3 Tryck på nedåtpilen för att välja "Språk" och högerpilen för att öppna undermenyn. Använd upp och ner pilarna för att välja språk, och tryck sedan på "OK" längst ner till vänster på baksidan av kameran.

4 Tryck på nedåtpilen för att välja "World Time" och sedan på högerpilen för att visa alternativen. Tryck på höger eller vänster pil för att välja din tidszon från den grafiska displayen, och tryck på "OK".

5 Tryck på nedåt eller uppåtpilen för att välja sommartid, och tryck sedan på "OK".

6 Tryck på uppåt- och nedåtpilarna för att välja år och tryck sedan på högerpilen för att bläddra till månad. Tryck på uppåt- och nedåtpilarna för att välja månad och tryck sedan på högerpilen för att komma till dag fältet och tryck på uppåt- och nedåtpilarna för att välja datum.

7 Tryck på högerpilen för att välja timmar fältet och trycker upp och ner pilarna för att ställa in tiden i timmar och minuter. Tryck på "OK" för att spara datum och tid.

8 Tryck på uppåt- eller nedåtpilen för att välja hur du vill att datum som visas (år först, dag först, eller månad först) och tryck sedan på "OK".

9 Tryck på avtryckaren för att avsluta installation och börja filma.