XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man startar en baby butik


Att öppna upp en baby butik kan vara en stor framgång. Spädbarn kräver många olika varor och utbudet kommer att fortsätta att komma. Många människor finna glädje i att titta på babyartiklar och shopping för baby gåvor. Så, varför inte vara en att leverera dessa populära produkter. Innan du öppnar upp en baby butik, se till att få veta vilka produkter säljer bäst, och lära sig de riktlinjer som kommer att leda dig till framgång.

Instruktioner

Skapa en plan för att öppna en baby butik

Create a plan for what type of set-up you would like to use for your store. 1 Skapa en plan för vilken typ av set-up du vill använda för din butik. Det kan vara bra att besöka olika baby butiker för att se vad som framstår som mest imponerande för dig och vad som inte fungerar. Ta anteckningar om vad du vill, till exempel med hjälp av ljusa färger eller vissa barn teman. Medan vissa kanske vill hålla det enkelt, kan andra njuta av utseendet på tavlor på väggen, såsom barnvisor eller sagoteman. Många alternativ är tillgängliga när det gäller att utforma en baby butik.

Study products that sell. 2 Studie produkter som säljer. Grundläggande nödvändigheter, leksaker och möbler är bara några av de objekt som du kan sälja. Dock; Det är viktigt att bestämma vilken typ av produkter som du vill sälja och undersöka vilka objekt verkar vara mest eftertraktade. Det är också viktigt att man ser till olika typer av varumärken. Om du ska sälja cribs eller bilsäten, se till att inga återkall är ute på de objekt som du säljer. Totalt sett är det viktigt att sätta säkerheten först när man startar en baby företag.

Pick a location that is near a busy intersection or that can easily be seen by the public. 3 Välj en plats som är nära en upptagen skärningspunkt eller som lätt kan ses av allmänheten. Det är också ibland bäst att hyra i stället för inköp egendom, särskilt under låga ekonomiska tider. Sammantaget kan det vara smart att skriva en kort lease när just har börjat. På så sätt kan du ge ditt företag tid att växa och se om ditt företag blir relativt lönsam.

Consider purchasing a franchise. 4 överväga att köpa en franchise. Vid köp av en franchise ger många fördelar. Företaget kommer att ta tid att hjälpa dig med att sätta upp butiken, ge professionell utbildning, information om lager riktlinjer, alternativ för datorprogram och reklam för att komma igång. Om du vill bli framgångsrik, är det viktigt att lära sig vad som krävs och en franchise kan vara nyckeln till din investering. Kom ihåg att suga upp alla fördelar du kan från dem genom att få alla dina frågor besvarade.

Save enough money before starting your baby business. 5 Spara tillräckligt med pengar innan barnet företag. Det är bra att ha cirka sex månaders månadsavgifter som sparats för att driva ditt företag och betala eventuella anställda där du planerar att hyra. Detta ger butiken tid att växa innan förväntar sig en stadig inkomst. Tänk, som med alla företag, kan oväntade olyckor, så se till att vara ekonomiskt framställas genom att sätta undan pengar. Med dessa pengar som avsätts också kommer att bidra till att visa ditt företag långivare att du är ekonomiskt förberedd.

Acquire a business license. 6 Skaffa ett verksamhetstillstånd. Att öppna upp en baby butik kommer att kräva att få ett företag licens. De regler och förordningar kommer att variera beroende på ditt tillstånd och ort. Använd en webbplats som regeringens Business webbplats och ange din information för att få de formulär som du behöver för att få ditt företag licens eller tillstånd (se referenser). Du kommer också att få information om att få en skatte-ID, som du kan använda för att betala dina affärs skatt.

De tekniska detials att starta en baby butik

Gather all the documents you need for a business loan, if necessary. 1 Samla alla de dokument du behöver för ett företag lån, om det behövs. Om du är i behov av ett lån för att få ditt företag igång, är det bäst vara beredd vid tillämpningen. Kom ihåg att långivare vill veta din situation och vad ger dig rätt till ett lån innan de får ditt förtroende. De dokument du behöver är: En affärsplan, som är en detaljerad plan över varför du behöver pengarna och hur pengarna kommer att spenderas; Kassaflödesprognoser, vilket är ett bevis på att du kommer att kunna betala tillbaka lånet och är den viktigaste informationen en långivare kommer att behöva; Finansiell ställning, som är en lista över dina tillgångar och skulder, samt intäkter; och en kreditupplysning.

Shop around and look for wholesale distributors to fill your inventory. 2 Shop runt och leta efter partihandlare att fylla ditt lager. Många olika grossistprodukter kan hittas och köpas online. Ta dig tid att jämföra priser för att få de bästa erbjudandena på dina lagermaterial. Eller om att sälja begagnade föremål, kan du erbjuda kredit för försiktigt använt babykläder och utrustning.

Talk to your franchise about the types of insurance you should get for protecting your small business. 3 Prata med din franchise om vilka typer av försäkringar du ska få för att skydda småföretagare. De kommer att låta dig veta vad dina alternativ är och vilken typ av skydd är nödvändigt.