XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man sticka handskar för nybörjare


Stickning handskar är en utmaning för många börjar stickare på grund av komplexiteten i att sticka fingrarna, vilket kräver arbetar ett mycket litet antal stygn på strumpst. Strumpst är svåra att kontrollera för dem som bara lära sig att sticka, i synnerhet de små områden. Men enklare, fingerhandskar är ett perfekt sätt att börja lära sig hur man konstruerar handskar samtidigt minimera svårigheter. Finger handskar har också fördelen av att vara snabbare att slutföra, och kräver mycket lite uppmärksamhet för mer erfarna stickare gör dem en bra take-längs projekt.

Instruktioner

1 Sticka en mätare ruta cirkulärt, med hjälp av nålar du kommer att använda för handskarna. De flesta platta stickning spårvidd skiljer sig från deras cirkulär mätare, och även den runda mätare varierar beroende på om de använder en enda rundsticka eller strumpst, så det är nödvändigt för att få en korrekt mätning. Använd sticka två, aviga två Ribbing (sticka två maskor, sedan sorl bogsera stygn). Detta ribb ger robusta, men ändå flexibla, handskar. Mäta swatch sträckas något, så att de aviga revbenen är synlig och inte nedsänkt i till ribbstickning.

2 Mät din hand hela vägen runt på det bredaste stället, tvärs över knogarna. Multiplicera denna mätning av din antal maskor per tum från din ruta. Till exempel, om din hand är sju inches runt, och din mätare är fem maskor per tum, då du kommer att behöva kasta på sju gånger fem, eller trettiofem stygn. Använda en vidgjutna metod som ger en avsevärd men ändå flexibel bas, som exempelvis kabel göts på. Se till att inte låta stickning få vridna.

3 Gå med i uppläggnings sömmar och placera en markör på skarven. Sticka sticka två, sticka två ribb tills arb når basen av tummen. Inte öka eller minska; resåren är tillräckligt flexibel för att passa hela handen utan att forma handsken.

4 Sticka fram och tillbaka, snarare än i den runda, ungefär en tum, eller vad djup du vill tummen öppningen vara. Återförenas på nästa rad och fortsätter att arbeta i runt tills du når en halv tum förbi toppar knogarna.

5 löst maskas handskarna i ribbmönster. Väv i ändarna på garnet osynligt använda stoppnål.