XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man syr en locktång Cozy


Locktänger är varma, bokstavligen; miljontals människor använder dem för att lägga lockar eller organ hår. Den uppvärmda metall eller keramik av deras fat gör dem besvärliga att lagra eller packa. De kan även vara en fara för små barn eller genom ouppmärksam användning. Du kan lagra din locktång säkert och attraktivt, utan att vänta på den svalna i en handgjord mysig. Även om alla tjockt tyg eller vadd kommer isolera järnet, prova att använda värmebeständigt material, såsom Therma-FLEC, för allvarlig skydd. Välj din favorit tyger och trim för exteriör.

Instruktioner

1 Hem dekorativa tyget 1/4 inches runt och järn fållar platt. Trimma överflödigt tyg från fållen sömmen. Detta kommer att vara omslaget till din mysiga.

2 Hem den samordnande tyg 1/4 inches runt och järn fållar platt. Trimma överflödigt tyg från fållen sömmen. Detta kommer att vara slemhinnan i mysiga.

3 Lägg det värmebeständiga tyg på fel sida av dekorativa tyg, foder upp det med en sida; stift den på plats.

4 Lägg den samordnande tyg på den andra änden av den dekorativa tyg, avigsidorna mot varandra; det bör något överlappa den vadderade värmebeständigt tyg. Stift den på plats.

5 Stitch runt utsidan av dekorativa tyg, mycket nära kanten; också sy ner kanten av den samordnande foder, där den överlappar det värmebeständiga material.

6 Ta bort alla stift.

7 stift kantbandet runt alla fyra sidor och sy ner med en liten söm med matchande tråd.

8 Ta bort alla stift.

9 Vik det nedre hörnet med värmebeständigt tyg över tills den möter fodret (samordnande tyg), och stift botten och innanför kanten.

10 Vik över den andra nedre hörnet till omkring en tum bort från det första hörnet, och stift botten och inre kanten. Detta bör skapa två långa, smala slitsar, en fodrad med den samordnande tyg, och en fodrad med det värmebeständiga tyg.

11 Sy längs den nedre kanten, med hjälp av tråd som matchar kantbandet; Sy längs övervikta inre kanterna, liksom.

12 Ta bort alla stift och kontrollera dina sömmar för lösa trådar och se till att de är robusta.

13 Skär ca 5 inches av bandet, och vika detta kortare band längd på mitten. Sy de två ändarna till den övre kanten på din mysiga, på insidan, mellan de två fickor; Detta kommer att bilda en slinga för upphängning, så sy den mycket säkert.

14 Vänd den mysiga över, så den dekorativa klädseln är uppåt.

15 Lägg de resterande band över mitten av den mysiga; ändarna bör sträcka sig bortom sidorna på mysiga fickor. Kontrollera att ändarna är tillräckligt långa för att binda.

16 Pin bandet på plats, och säkert sy den vid mittpunkten mellan de två fickor. Sy inte genom mitten av någon av fickorna, vrid mysiga över som du arbetar för att vara säker på att du lämnar fickorna klar.

17 Vänd mysiga tillbaka över, liggande, och ta bort alla stift.

18 Lyft bandet på vart och ett av detta centrum sömmar och köra en linje av tyg lim under. Tryck på bandet ner och låt limmet torka.

19 Sy bandet ner på varje kant av den mysiga; Detta kommer att bidra till att säkra den så att du kan knyta din mysiga stängd.