XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man tänder en Shisha Pipe


En shisha rör är en gammal vattenledning används för avkoppling. Vid sociala tillställningar rökare samlas för att prata och vila. Shisha tänktes ut i Mellanöstern och kallas "Nargile" av det libanesiska folket och "vattenpipa" på engelska.

Instruktioner

1 Fyll glasvattenflaska av shisha röret med ungefär en tum vatten. Mängden vatten bör bara dränka den centrala metallröret av röret (den längsta del av utrustningen). Området i flaskan inte fylld med vatten är det område där röken kommer att blanda och kyla med luft.

2 Montera röret. Glasvattenflaska bildar botten basen av din rör och en gummitätning sitter på toppen av det. Metallröret glider inuti tätningen, och sträcker sig i vattnet. En metallbricka, en genomföring, en lera skål och en vagnskappa (i den ordningen) bör utgöra toppen av röret.

3 Fäst gummislangen tätningen metallröret och sedan lägga till rökning slangen (eller slangar) till tätningen; detta kommer att utgöra rökning munstycket.

4 Förbered tobaks melass. Se att du rör om tobak och se till att tobaks juicer och melass kombineras och kondenserade; ibland juicer och melass kan sjunka och separat, vilket gör röken osmakligt.

5 Placera tobak till leran skål vid toppen av röret. Om du är ny på att röka en shisha rör, placera endast en liten mängd tobak i skålen; för erfarna rökare, 8 till 10 g tobak per rök är ett bra mått. Att bryta upp tobaken kommer att förhindra att blockera hålen och producera en renare, mindre intensiv rök.

6 Täck lera skål med en liten ark aluminiumfolie. Gör aluminiumfolie stram och använda en tandpetare för att slå 12 till 15 hål i folien. Suga på röret och se om tillräckligt med luft kommer genom munstycket; om det är svårt att andas, punsch om några fler hål.

7 Tänd kol. Quick-ljus träkol är det snabbaste och enklaste värmekälla att använda - men många erfarna piprökare föredrar naturliga träkol. Tänd kol och vänta minst 2 minuter innan kol finish gnistor. När det har lugnat ner sig, placera blocket på kanten av leran skål och arbeta runt kanten av skålen. I mitten av lera skålen är den sista platsen du röker röret; detta är när träkol är varmare och mindre benägna att förorena smaken av röret.

8 Rök röret. Börja långsamt och suger försiktigt så att tobaken kockar försiktigt - detta kommer att behålla smaken. Andas lite luft då och då för att rensa din palett.