XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man tvättar Hockey utrustning hemma


Efter månader av stadig spela hockey redskap blir mogen med lukten av spelet. Pads suga upp spelarnas svett och oundvikligen börjar lukta, men det finns sätt att förebygga och även ta bort de flesta dofter från din hockeyutrustning. Även om det finns sätt att suga alla dina redskap på ett säkert sätt, kan du spara en hel del tid genom att fokusera på kuddar som luktar det värsta och inte väntar för din utrustning för att torka. De hårda plastdelar av din utrustning inte förvärva olyckliga dofter, så du bör fokusera på de porösa, mjuka delar för rengöring.

Instruktioner

1 Sprid ditt redskap ut så fort du kommer hem från ett spel eller praxis. Regelbunden torkning av din utrustning är det bästa sättet att hålla din utrustning lukta fräschare mellan tvättar. Ta bort alla plastsektioner från din redskap som du kan; detta inkluderar ofta bitar av benskydd, Jock remmar och byxor.

2 Placera den mjuka, nonplastic delar av utrustningen till tvättmaskinen med tvättmedel. Armbågsskydd, inne delar av benskydd, Jock remmar (minus kopp), hockey strumpor och löstagbara delar av din axelvaddar kan säkert gå in tvättmaskinen på en liten cykel. Använd en mild eller delikat cykel för att tvätta redskap så att utrustningen inte skadar korg av maskinen.

3 Återgå till de återstående växel och placera torktumlare ark i dina handskar och skridskor. Detta suger upp mycket av foul doft av växeln samtidigt frigöra ytterligare doftande kemikalier.

4 Använd en mild rengöringsmedel eller spray på insidan av dina axelvaddar, hjälm, byxor och benskydd för att rengöra bakterier från ytan av utrustning som inte kan gå in i en tvättmaskin. Se till att du sprider ut renade växeln väl efter torka ned.

5 Ta bort dina armbågsskydd från brickan och lägga dem på tork med resten av din utrustning. Placera den återstående utrustningen från bricka i torktumlaren. Du kan lägga till en torktumlare ark om så önskas. Var noga med att ställa torktumlaren på låg värme cykel för att skydda din utrustning.

6 Ställ in en fläkt inför din torkutrustning. Ökar den hastighet med vilken din utrustning torkar kommer att hindra ytterligare bakterier från att växa. Använd en fläkt för att torka din utrustning om du inte tvätta den mellan användningarna för att hålla dålig lukt till en mininum.