XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur Mitre Edge Kuddar


Dekorativa kuddar dra ihop ett färgschema och lägga värme till alla rum. Tryckandet lämpar sig för många olika stilar och varianter. En populär stil är mitra-kant kudde. Denna kudde har ett centralt torg kantad av en gräns. Gå med gräns bitar med en mitra söm i varje hörn för en skräddarsydd look.

Instruktioner

1 Mät det centrala torget i kudden. Denna kvadrat kan vara en enda tyg eller många tygbitar pusslas tillsammans för att bilda en kvadrat.

2 Klipp 4 remsor av gränsen tyg längden av en sida av kudden plus 2 gånger den önskade bredden på gränsen. Lägg sömsmån till denna mätning.

3 Placera räta mot räta med din centrala torg och en gränsremsa. Lägg din centrala torget sidan upp på en plan yta. Placera en remsa av gräns tyg nedåt längs ena kanten av det centrala torget. Gränsremsan ska placeras så den extra längden fördelas lika på varje sida av den centrala torg.

4 Sy gränsremsan till det centrala torget. Med räta mot räta, placera det centrala torget och gränsremsan på symaskinen. Placera tygerna så din synål kommer ner exakt i hörnet av sömsmånen på den övre kanten av det centrala torget. Låsa dina stygn genom att sy fram flera stygn och sedan tillbaka sömmar innan du börjar sy fram till botten sömsmån på din centrala torg. Lock stygn på denna punkt.

5 Sy de återstående tre gränsremsor till centrala torg på samma sätt.

1 Tryck på tryckavlastande att platta sömsmånen mot gränsremsor.

2 Lägg din kudde topp framsidan upp på en plan yta. Att arbeta på ett hörn i taget, sprida en gräns band ut platt och överlappar med gränsremsan på den vinkelräta sidan.

3 Vik torget diagonalt, räta mot räta och bildar en punkt där de två gränsremsor möts.

4 PIN gränsremsor tillsammans så att de inte glider ur plats.

5 Placera en linjal längs den vikta kanten av torget och över gränsremsor. Mark försiktigt med en sömnad penna längs sidan av linjalen på gränsremsor.

1 Börja i hörnet av det centrala torget. Sätt din symaskin nål i gräns tygstyckena.

2 Sy längs den markerade linjen, låsning stygn i varje ände av sömmen.

3 Sy de andra tre gerade hörn på samma sätt.

1 Klipp alla sömsmån till 1/4 tum. Tryck på tryckavlastande.

2 Klipp ert stöd tyg till de exakta måtten på din kudde topp.

3 Med räta mot räta, sy toppen och botten tillsammans på tre sidor. Lämna ett utrymme i mitten av den fjärde sidan tillräckligt stor för att sätta kudden fyllning. Se till att låsa stygnen som du syr en del av den fjärde sidan på varje sida, som sömmarna på öppningen kommer att betonas genom fyllning kudden.

4 Blind sy kanterna på öppningen tillsammans med synålar.