XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur Pan Liquid Candy gjord av socker och majssirap


Socker och majssirap utgör grunden för många godis som jordnötter sprött, suckers, gudomlighet och kola. Godis att göra är en av de mer komplicerade typer av matlagning eftersom det beror på kemin mellan ingredienserna och temperatur för att härda framgångsrikt. Panorering godis är också en riskabel uppgift, som omfattar en varm och klibbig vätska och rör sig snabbt för att se till att all vätska godis i pannan når kylyta innan det härdar i kokkärlet.

Instruktioner

Prepare the surface or pan on which you need to cool the candy. 1 Förbered ytan eller panorera som du behöver för att kyla godis. Pannan måste vara tillräckligt stor för att innehålla flytande godis så att den inte körs på disk eller golvet. Receptet bör berätta om du måste fett eller olja på ytan av behållaren. Även godis kan ta ett tag att göra, när den är färdig att hälla, måste du agera snabbt.

Follow the recipe for making the candy exactly. 2 Följ receptet för att göra godis exakt. Vilket gör godis är mer av en vetenskap än en konst, eftersom reaktionerna av vatten eller vätska, värme, socker, majssirap och fett diktera resultatet av receptet.

Keep a close eye on the thermometer. 3 Håll ett vakande öga på termometern. När det visar att godis har nått önskad temperatur, häll godis från pannan på ytan och låt den svalna. Fudge och gudomlighet kräver stryk innan du häller på en yta eller i en kastrull, men när blandningarna tjockna och framträdanden tråkiga något, de är redo att hälla. Gudomlighet sätter upp särskilt snabbt, så agerar snabbt för att överföra blandningen från pannan eller skål nät den mest attraktiva gudomlighet.