XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur Ras Black och Fawn mops i flera färger


Mopsar är en leksak ras av hundar. Deras rockar kan vara svart, lisma eller silver. Silverbelagda mops är extremt ovanliga. Även svarta mopsar har den dominerande färgen genen, avel en svart och en lisma mops inte garantera någon viss färg. Faktum är att många experter och uppfödare rekommenderar mot korsning av svart och lismar mops, eftersom det kan skapa många ovanliga färger som inte erkänns av den amerikanska Kennel Club (AKC).

Instruktioner

1 Skaffa en svart mops och en lisma mops om du vill odla dem. Valparna kommer sannolikt att innehålla en blandning av färger som inte kommer att erkännas av AKC. Om du inte är intresserad av visa hundar, kan du föda de två olika färg mops och bör inte se några negativa effekter från avel.

2 Schemalägg en veterinär avtalad tid så att din mops kan undersökas för att säkerställa att hon är vid god hälsa och kunna få avkomma. Veterinären bör kontrollera om parasiter och uppdatera din mops på hennes skott minst två veckor före avel.

3 Införa din manliga mops till din kvinnliga mops två eller tre dagar efter att hon börjar sin brunstcykel. Dubben kan vara i samma penna som den kvinnliga mops för en dag eller två så att de kan koppla ihop.

4 Besök din veterinär strax efter mops har fötts. Din veterinär kommer att låta dig veta om din hund är gravid och kommer att föreslå näringstillskott vid behov.

5 Konstruera eller köpa en valplådan för gravida mops. Tillåt gott om tid för din hund att vänja sig vid lådan. Valplådan ska vara rymlig, om en fot längre än din mops liggande på sin sida, med låga sidor så att du kan nå enkelt. Linje lådan med papperet tills valparna föds.

6 Förbered valp utrymme för din mops leverans. Några föreslog valpning leveranser för att samla och hålla i rummet är en sax, rena handdukar, pappershanddukar, jod, unwaxed tandtråd och en värmedyna. Hålla rummet tyst, varm och bort från andra hundar.

7 Leta efter tecken på arbetskraft. Din mops bröstvårtor blir förstorad och rosa när hon är nära att arbeta. Hon kan sluta äta och kommer att leta efter en plats att "bo" som förhoppningsvis kommer att bli valplådan.