XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur Size en Attic takstol


Vid dimensionering fackverk för vindsutrymmet, måste man vara försiktig för att tillåta tillräckligt overhead utrymme. Dessutom måste takstolar byggas från tyngre material, på grund av den öppna karaktär vinden fackverk, som måste eliminera sadelgjord, eller inre stärkande, vilket möjliggör maximal användbart utrymme.

Instruktioner

1 Mät plandimensioner på änden av taket under gavel, från toppen utsidan av en vägg till den motsatta väggen. Öka den nedersta horisontella, eller lägre sladd, tillräckligt länge för att överlappa dessa väggar på vardera sidan av minst 12 inches, vilket effektivt tillsätta 24 inches till pjäsen. Använd en skala linjal för att göra beräkningarna enklare. Kontrollera skalan i planen legend och använda kanten av linjalen med motsvarande fraktionen för noggranna mätningar.

2 Beräkna höjden av taket topp. Om det är mindre än 6 fot från toppen av den nedre horisontella stycke, eller lägre sladden, på insidan av taket topp, öka höjden på taket toppen i dina planer på att skapa så mycket höjd.

3 Beräkna vinkel för fackverk pjäs slutar. Använd en vinkelsökare, med ett ben i linje till varje yta av taket. Dividera antalet med två. Mäta från toppen, eller justeras topphöjden, med de nedre ändarna av taket. Detta är över sladd eller bjälke längd. Klipp din övre sladden bitar till denna längd, med båda ändar kapas till vinkeln från toppen.

4 Använd timmer endimensionell storlek upp från den ursprungliga planen för att kompensera för den öppna struktur. Om planen kräver 2-av-4 timmer, använd 2-av-6. Om planen kräver två-för-6, använd 2-av-8, och så vidare. Klipp nedre sladd till dimensionen beräknas i steg ett, med vinkeln från steg tre i vardera änden, en höger och en vänster, för att skapa en lång trapets.